Hesabımdan Yapılan Küfür Meslek Hayatımı Etkiler mi?

Geçmiş olsun, o yazılanlar kayıt altında duruyor.

Başından geçti galiba böyle bir olay? Benim geçti de o yüzden bu kadar net konuşuyorum.
memur olamam o zaman sanırım değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başından geçti galiba böyle bir olay? Benim geçti de o yüzden bu kadar net konuşuyorum.
hocam başınızdan geçtiyse sonuç olarak ne oldu

memur olamam o zaman sanırım değil mi

hocam başınızdan geçtiyse sonuç olarak ne oldu

Memurluk, davanın açılıp açılmamasına göre değişiklik gösterir.

X'te birisine S-l-k dediğim için bana dava açtı, arabulucu aradı 50k istedi, ödemedim mahkemeye çıktım, mahkeme beni haklı buldu galiba 6 aydır ses seda yok. :D

Bir de Konuşanlar programında görmüştüm, bir herif bir herife kel dedi diye 100k kaptırmış. Dikkat edin abicim yazdığınız şeylere. Başkası senin Instagram'ına neden girebiliyor bu arada?

Memurluk, davanın açılıp açılmamasına göre değişiklik gösterir.

X'te birisine S-l-k dediğim için bana dava açtı, arabulucu aradı 50k istedi, ödemedim mahkemeye çıktım, mahkeme beni haklı buldu galiba 6 aydır ses seda yok. :D

Bir de Konuşanlar programında görmüştüm, bir herif bir herife kel dedi diye 100k kaptırmış. Dikkat edin abicim yazdığınız şeylere. Başkası senin Instagram'ına neden girebiliyor bu arada?
onun telefonundan kendi hesabıma girmiştim sonra sil diye uyarmıştım kendisi komedyen olduğu için böyle bir şaka yapmaya karar vermiş

hesabı*

şifreyi değiştirecektim tekrar giremesin diye unutmuşum

para benim için sorun değil oldukça varlıklı bir ailedeyim

Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi
Küfür etmediğini kanıtlarsan sorun olacağını sanmıyorum. Bu suç yüzünden gerçekten tutuklananlar daha büyük ünlü vb. insanlar.

onun telefonundan kendi hesabıma girmiştim sonra sil diye uyarmıştım kendisi komedyen olduğu için böyle bir şaka yapmaya karar vermiş

hesabı*

şifreyi değiştirecektim tekrar giremesin diye unutmuşum

para benim için sorun değil oldukça varlıklı bir ailedeyim

Varlıklı bir ailede olman, senin yüzünden ailenin adının lekelenmesine sebep olacak. O yüzden tekrar diyorum yat kalk dua et dava açmasınlar. :) İyi forumlar.

Küfür etmediğini kanıtlarsan sorun olacağını sanmıyorum. Bu suç yüzünden gerçekten tutuklananlar daha büyük ünlü vb. insanlar.

1- Arkadaşı telefonundan Instagram üzerinden yazmış.
2- Cumhurbaşkanına hakaretten herkes tutuklanabilir.

Varlıklı bir ailede olman, senin yüzünden ailenin adının lekelenmesine sebep olacak. O yüzden tekrar diyorum yat kalk dua et dava açmasınlar. :) İyi forumlar.

1- Arkadaşı telefonundan Instagram üzerinden yazmış.
2- Cumhurbaşkanına hakaretten herkes tutuklanabilir.
Hocam varlıklı dediğim o kadar da değil aylık 500bini geçmez anne baba toplam

İnstagram dedi, yorum olarak attıysa silmesi 2 dk, herhangi biri şikayette bulunmadıkça pilotluk için başvurduğu kurum silinmiş instagram yorum dökümüne bakmaz diye düşünüyorum. Yaşı küçük büyük ihtimalle, o pilot olana kadar çöplüğe karışır gider.

Cumhurbaşkanımıza hakaretin cezasını önce bu forumda bizim tarafından ödeyeceksin.Sen kiiim koca Ortadoğunun sahibi Recep Tayyip Erdoğan'a küfür etmek kim?Recep Tayyip Erdoğan derken bile içim huzur ile doluyor.

İnstagram dedi, yorum olarak attıysa silmesi 2 dk, herhangi biri şikayette bulunmadıkça pilotluk için başvurduğu kurum silinmiş instagram yorum dökümüne bakmaz diye düşünüyorum. Yaşı küçük büyük ihtimalle, o pilot olana kadar çöplüğe karışır gider.

Bir yere karışmaz, olay mahkemeye giderse, mahkemenin o yazıyı bulması 10 saniyesini alır silinse bile. Dua etsin şikayetçi olmasınlar diye boşuna demiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,104
Üyeler
186,454
Son üye
ede46
Geri