Hesabımdan Yapılan Küfür Meslek Hayatımı Etkiler mi?

hocam bahsettiğim siber güvenlikçi abi mesleğe almadan önce bütün mesaj geçmişini kontrol ediyoruz falan demişti saçmalıyor diye düşünmüştüm de gerçek olabilir mi diye sorun ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dava edilme gibi bir durum yaşanmazsa meslekle ilgili bir sorun olur mu peki
geçmişine illaki bakacaklar
hayatının illaki bir yerinde karşına çıkar 20 sene sonra çıkınca arkadaşım yaptı desen kim inanır

pilot olmayı düşünüyorum

Demek ki fazla düşünmemek gerekiyor. :D

Arkadaşım hesabıma girdi yazdı da diyemezsin. Dersin de kanıtlayamazsın ki? Sen yat kalk dua et, namaz kıl bir şeyler yap da dava açmasınlar.

hocam bahsettiğim siber güvenlikçi abi mesleğe almadan önce bütün mesaj geçmişini kontrol ediyoruz falan demişti saçmalıyor diye düşünmüştüm de gerçek olabilir mi diye sorun ettim

hocam dava edilme gibi bir durum yaşanmazsa meslekle ilgili bir sorun olur mu peki
Siber güvenlikçi abiden kastın ne anlamadım, polis falan mı olmak istiyorsun?

geçmişine illaki bakacaklar
hayatının illaki bir yerinde karşına çıkar 20 sene sonra çıkınca arkadaşım yaptı desen kim inanır
hayatının illa ki bir yerinde karşına çıkar derken hocam örnek verebilir misiniz

Siber güvenlikçi abiden kastın ne anlamadım, polis falan mı olmak istiyorsun?
yok kürsüye çıkıp konuşma yapmıştı da orada anlatıyordu kendileri

Demek ki fazla düşünmemek gerekiyor. :D

Arkadaşım hesabıma girdi yazdı da diyemezsin. Dersin de kanıtlayamazsın ki? Sen yat kalk dua et, namaz kıl bir şeyler yap da dava açmasınlar.
hocam dava açmazlarsa bir şey olur mu bana onu söyleyin lütfen

hayatının illa ki bir yerinde karşına çıkar derken hocam örnek verebilir misiniz

Küfrü nerede ettiniz?

ben etmedim. instagramda
yorum vs. olarak attıysan sil geç, kendini bu kadar kasmana gerek yok. Kimse yıllar sonra pilot olunca senin silinmiş instagram mesajlarına bakmayacak :)

yorum vs. olarak attıysan sil geç, kendini bu kadar kasmana gerek yok. Kimse yıllar sonra pilot olunca senin silinmiş instagram mesajlarına bakmayacak :)
silinse bile bilgiler ellerine geçilebiliyormuş vpn tor ile yapılan şeyleri de görüntüleyebiliyorlarmış sanırım bakıyoruz diyordu

hocam dava açmazlarsa bir şey olur mu bana onu söyleyin lütfen

Dava açmazlarsa da olabilir, yazılan şey neticede duruyor. Nerede yazdı bu arada?

Geri