Genel denemeleri tabletle çözmek

Kaan™

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Türkiye geneli yapılan denemelere girmek yerine kalemli bir tablet alıp pdf üzerinden çözmeyi düşünüyorum.Sizce odak konusunda herhangi bir sorun yaşatır mı?

Türkiye geneli yapılan denemelere girmek yerine kalemli bir tablet alıp pdf üzerinden çözmeyi düşünüyorum.Sizce odak konusunda herhangi bir sorun yaşatır mı?
hayır yaşatmaz ben öyle yapıyorum. süre tutup çözüyorum normal denemeden farkı olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama tablete biraz alışman lazım yoksa zaman kaybettirir

hayır yaşatmaz ben öyle yapıyorum. süre tutup çözüyorum normal denemeden farkı olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama tablete biraz alışman lazım yoksa zaman kaybettirir
Hocam 345,3D,Bilgi Sarmal vb. gibi Türkiye geneli yapılmış denemeler rahatça bulunuyor mu?Senin netlerin ne durumda?

Sorun çıkarmaz ama önemli denemelere sınav ortamında girilse daha mantıklı bence. Önemsizleri bulup tabletten çöz o dert değil. Sürekli tabletten bir şeyler yaza yaza normal kalemi unuttum 😂

Ya sıkıntı olmaz ama arada gidip bi ortam görmek gerekiyor hani uyum sağlamak icin. Onun dışında tabletten de gayet güzel cözülür neden olmasınn

grafik tablet alıp pc üzerinden yapman kat be kat daha rahattır . kendim öyle kullanıyor idim -1 ay önce grafit tableti bozdum :peeposad: :peeposad:

Sorun çıkarmaz ama önemli denemelere sınav ortamında girilse daha mantıklı bence. Önemsizleri bulup tabletten çöz o dert değil. Sürekli tabletten bir şeyler yaza yaza normal kalemi unuttum 😂
Hocam dershane biraz uzakta olduğu için deneme için kayıt yapmak yerine tabletten çözesim var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,553
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri