hayır yaşatmaz ben öyle yapıyorum. süre tutup çözüyorum normal denemeden farkı olmuyorTürkiye geneli yapılan denemelere girmek yerine kalemli bir tablet alıp pdf üzerinden çözmeyi düşünüyorum.Sizce odak konusunda herhangi bir sorun yaşatır mı?
Hocam 345,3D,Bilgi Sarmal vb. gibi Türkiye geneli yapılmış denemeler rahatça bulunuyor mu?Senin netlerin ne durumda?hayır yaşatmaz ben öyle yapıyorum. süre tutup çözüyorum normal denemeden farkı olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama tablete biraz alışman lazım yoksa zaman kaybettirir
Sorun çıkarmaz ama önemli denemelere sınav ortamında girilse daha mantıklı bence. Önemsizleri bulup tabletten çöz o dert değil. Sürekli tabletten bir şeyler yaza yaza normal kalemi unuttumTürkiye geneli yapılan denemelere girmek yerine kalemli bir tablet alıp pdf üzerinden çözmeyi düşünüyorum.Sizce odak konusunda herhangi bir sorun yaşatır mı?
Ya sıkıntı olmaz ama arada gidip bi ortam görmek gerekiyor hani uyum sağlamak icin. Onun dışında tabletten de gayet güzel cözülür neden olmasınnTürkiye geneli yapılan denemelere girmek yerine kalemli bir tablet alıp pdf üzerinden çözmeyi düşünüyorum.Sizce odak konusunda herhangi bir sorun yaşatır mı?
grafik tablet alıp pc üzerinden yapman kat be kat daha rahattır . kendim öyle kullanıyor idim -1 ay önce grafit tableti bozdumTürkiye geneli yapılan denemelere girmek yerine kalemli bir tablet alıp pdf üzerinden çözmeyi düşünüyorum.Sizce odak konusunda herhangi bir sorun yaşatır mı?
Hocam dershane biraz uzakta olduğu için deneme için kayıt yapmak yerine tabletten çözesim var.Sorun çıkarmaz ama önemli denemelere sınav ortamında girilse daha mantıklı bence. Önemsizleri bulup tabletten çöz o dert değil. Sürekli tabletten bir şeyler yaza yaza normal kalemi unuttum![]()
telegramda hepsi var ben belki 50 tane kanalda varım. benim netler düşük ya 42 falan yapıyorum.Hocam 345,3D,Bilgi Sarmal vb. gibi Türkiye geneli yapılmış denemeler rahatça bulunuyor mu?Senin netlerin ne durumda?