🔥İndirim 7800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem 119.999,00

Selamlar,
Benzer özelliklerde bir sistem için, fiyatlarından bağımsız bu sistemde kullanılan Galax, PNY ARGB OC ve Palit RTX 5080 gamingpro ekran kartlardan hangisi tercih edilmeli bilen aydınlatabilir mi? Şuan Sinerji'de Palit 61K mesela. Cevaba göre ekran kartı bazında sistemin ederinde de 5bin TL cıvarı fark oluşabiliyor eğer farkları yoksa.

1765462540287.webp

2 ay önce 108 bine almıştım vatandan 3 taksitle herkes kazık demişti şimdi işlemcisi daha düşük anakartı üst makine için 120 bine herkes iyi mesaj atmış şaşırıyorum

Alıntıyı görüntüle
2 ay önce 108 bine almıştım vatandan 3 taksitle herkes kazık demişti şimdi işlemcisi daha düşük anakartı üst makine için 120 bine herkes iyi mesaj atmış şaşırıyorum
2 Ay öncesine göre konuşursak gerçekten kazık atılmış size. Günümüzde ise iyi fiyat.

Anakart biraz olmamış, onun dışında güzel sistem.
Anakart yükseltmesi maxs bu kadardı hocam bunu alabildim de ilerleyen süreçte değişirim.

2 Ay öncesine göre konuşursak gerçekten kazık atılmış size. Günümüzde ise iyi fiyat.
Nasıl kazık fiyat hocam ben kasım ayındada takip ettim bundan daha iyi indirim göremedim sen neye göre kazık diyorsun tek tek hem tr den topladım hemde almanyadan almanyada 2k euro civarına çıkıyor türkiyede dengi 140-150k civarlarında satılıyor

Anakart yükseltmesi maxs bu kadardı hocam bunu alabildim de ilerleyen süreçte değişirim.

Nasıl kazık fiyat hocam ben kasım ayındada takip ettim bundan daha iyi indirim göremedim sen neye göre kazık diyorsun tek tek hem tr den topladım hemde almanyadan almanyada 2k euro civarına çıkıyor türkiyede dengi 140-150k civarlarında satılıyor
Aldığın fiyat dahil olacak 32gb ram ile b850 anakart olmalıydı bundan dolayı kötü fiyat dedim.

özelleştire bas

ASUS TUF GAMING B850-E WIFI 8000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart

120.570,17

Ürünlerin Tek Tek Akakçeden ve Akakçe de Olmayanları Farklı Sitelerden En Uygun Fiyatlar İle Toplama Fiyatı Tek Tek 139.875,37 aradaki makas fark 19.305 TL Dir Ürünü Firma Toplayıp Göndermektedir Hazır Sistemdir
anakartı söylediğin gibi değiştirirsek eğer, 14+2+1 fazdan, 8+2+1 faz'a geçmiş oluyoruz. Mantıklı mı ?

Banka kampanyalari + e ticaret kampanya + kuponlarla kendinizi daha iyisini toplarsiniz suanki ekonomide PESIN OLARAK 120 bin bu sisteme verilmez

Geri