Kilo Verememe Problemi

Arkadaşlar karbonhidrat hususundan ufak bir tartışma yaşanmış ama, bu 4 aydır ekmek vs. yemiyorum. Ne yediklerimi yazmamam benim hatam. İki öğün yemek yiyorum sadece. (Patates, yeşil fasulye, bezelye, tavuk, sık olmasa da balık, patlıcan, sık olmasa da köfte) Bu döngüde gidiyor genelde.

Tempoyu hızlandırarak koşmaya dikkat edeceğim. Bunu yapmıyordum.
Evet kalori ve protein, karbonhidrat hesabı da yapmadım.

Şekerden kastınız ne onu anlamadım. Çikolata, bisküvi, pasta, tatlı kastediyorsanız bunları da yemiyorum.
Fazla bir şey yemediğim halde veremiyorum. Bunu anlayamadığım için konu açmıştım.

Saygılarımla.​

Arkadaşlar karbonhidrat hususundan ufak bir tartışma yaşanmış ama, bu 4 aydır ekmek vs. yemiyorum. Ne yediklerimi yazmamam benim hatam. İki öğün yemek yiyorum sadece. (Patates, yeşil fasulye, bezelye, tavuk, sık olmasa da balık, patlıcan, sık olmasa da köfte) Bu döngüde gidiyor genelde.

Tempoyu hızlandırarak koşmaya dikkat edeceğim. Bunu yapmıyordum.
Evet kalori ve protein, karbonhidrat hesabı da yapmadım.

Şekerden kastınız ne onu anlamadım. Çikolata, bisküvi, pasta, tatlı kastediyorsanız bunları da yemiyorum.
Fazla bir şey yemediğim halde veremiyorum. Bunu anlayamadığım için konu açmıştım.

Saygılarımla.​
sabah 2-3 yumurta 1 dilim tam buğday ekmek zeytin peynir salatalık domates azar azar
öğlen atıştırmalık yemelisin badem ceviz ya da meyve ben akşam öğününü 2 ye bölüp öğle ve akşam yiyorum bu şekildede olabilir
ama 2 öğün sağlıklı olmaz
kilon x 2gr protein almalısın
bol su içilmeli suyu yemek sonra içme acıktırır yemekten önce iç hem az yersin hemde doyarsın

Hocam bende 3 aydır diyet yapıyorum karbonhidratı neredeyse kestim ekmek hiç yemiyorum sadece makarna pilav yiyorum oda öğünde çıkarsa oda 3 yemek kaşığı ben fazlada spor yapmaya fırsat bulamadım sadece gün içindeki aktiviteler ekstra bir şey yapmadım ve sonucunda 15 kilo verdim 95 dan 80 e düştüm ve halen devam ediyorum hedef 75 bakalım başarırım inşaallah

Herkese iyi forumlar;
4 aydır düzenli spor yapıyorum. Günde 1-2 saat kadar yürüyüş, şınav, mekik vs... Abur-cubur ve hazır yemek yemiyorum. Ancak hala kilo veremedim.

Doktora gitmem gerekiyorsa hangi bölüme gitmeliyim?
Sizce neyi yanlış yapıyorum?

Saygılarımla.​
Yemeği azalt her spordan önce kilona bak yağdan uzak dur özellikle işlenmiş yağdan ekmeği kes karnın doymadan kalk sofradan. Kilo aynı kalırsa az daha azalt daha da olmaz ise doktora git

Geri