Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir

rdr2 olacağına inanan varsa elimde köprü var uyguna bırakırım.
ayrıca zaten rdr2 millet neden bu kadar epic'den dileniyor anlamış değilim yıl içerisinde en az 3 defa zaten 450 500 lira seviyelerine düşüyor yani rahatlıkla ulaşılabilecek seviyelere geliyor zaten. Ama bizim milletin doyumsuzluğu çok garip.

Hogwarts Legacy da 2k civarında rdr de verebilirler hadi 5bin tl değeri olsa tamam çok pahalı dersin ama bir birine yakın ve Hogwarts Legacy verdi

Umarım gerçek olur

rdr2 olacağına inanan varsa elimde köprü var uyguna bırakırım.
ayrıca zaten rdr2 millet neden bu kadar epic'den dileniyor anlamış değilim yıl içerisinde en az 3 defa zaten 450 500 lira seviyelerine düşüyor yani rahatlıkla ulaşılabilecek seviyelere geliyor zaten. Ama bizim milletin doyumsuzluğu çok garip.
zamanında gta5 veren epicemi dedin sen onu knk 😅 bir daha düşün derim.

liste gerçek değil, gerçek olan listede metro exodus, a plague tale requiem gibi oyunlar var.
Metro Exodus - en son olan oyun (3. oyun) değil mi? Bana da o lazımdı, o zaman almayım çok iyi olur. 120 liraya Epic den mi alsam yoksa 230 lira civarına full seti Steam'den mi alsam diye düşünüyordum.

RDR2 hala o kadar kolay değil bence, elbet bir gün verecek ama o sene bu sene de değil. :PeepoLeave:
Zaten ben 75TL'ye almıştım. 3 Simit parası...

RDR2 hala o kadar kolay değil bence, elbet bir gün verecek ama o sene bu sene de değil. :PeepoLeave:
Zaten ben 75TL'ye almıştım. 3 Simit parası...
Dolar gelmeden alanlar kazandı hocam şimdi ücretsiz verir mi vermez mi düşünme yok.. Rdr2 online ile 130 almıştım öyle saçma ikisini bir satıyorlardı sanki DLC neyse CP77 80 TL zamanında geri iade edenler sonra fahiş fiyatla alanlar gözü dolu.. : )

Dolar gelmeden alanlar kazandı hocam şimdi ücretsiz verir mi vermez mi düşünme yok.. Rdr2 online ile 130 almıştım öyle saçma ikisini bir satıyorlardı sanki DLC neyse CP77 80 TL zamanında geri iade edenler sonra fahiş fiyatla alanlar gözü dolu.. : )
Evet dolara geçilmeden önce her indirimde ben de oyun toplamıştım, sonradan faydasını gördük. :giggle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri