🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu konuda yorum yapmayacaktım fakat bahsettiğin Avrupa ve Abd'nin refah içinde yaşama sebebinin sağ tarafta yazdığın ülkelerde yaptıkları soykırımlar, çıkardıkları iç savaşlar, sömürdükleri yer üstü ve yer altı kaynaklar olduğunu farkındasındır diye düşünüyorum. Konuyu buraya getirmeye gerek yok anlamsız olur çünkü. Bu insanların zenginliğini çalıp avrupaya götürüp sonrada üstüne adamlar istikrar kazanmasın diye ülkelerinde iç savaş çıkarıp durursan çok normal bu tarz göç dalgaları. Bunun müsebbibi 'özgürlükçü hristiyanlar'.

Aynı dinin farklı mezhebinden diye kendi din kardeşlerini boğazlamaların ve İslam ülkeleri dururken ABD ve Avrupa'ya yatırım yapan Müslüman zenginlerinin sorumlusu da mı aynı şeyler? Ayrıca bu ülkelerde neden bu denli iç savaş çıkmaya müsait?

Gerçek hayatta müslümanlıkla alakaları yok gelip burda din dersi veriyorlar sorsan Kuranı Kerimin ilk sayfasındaki sureyi bilmezler. Gelip burda arap övücülüğü yapıyorlar.

Müslimam kişi diğer dinlerin dini geleneklerine katılamaz, özellikle belirtiliyor İslam'da. Katılanların olduğu yerde bile bulunmaması lazım dinen. Hz. İsa'nın İslam'da da peygamber olması noeli kutlamamıza müsaade etmiyor, bu kafayla yahudiler gibi ağlama duvarına gidelim bi de tam olsun.
Yazdığımı okuduğuna emin değilim

bir indirim konusunda din tartışmak çok garip.

Aynı dinin farklı mezhebinden diye kendi din kardeşlerini boğazlamaların ve İslam ülkeleri dururken ABD ve Avrupa'ya yatırım yapan Müslüman zenginlerinin sorumlusu da mı aynı şeyler? Ayrıca bu ülkelerde neden bu denli iç savaş çıkmaya müsait?
İç savaş çıkarmak sebepleri bu ülkelerin çok fazla etnik köken ve dini içermesi. Avrupalılar gibi kendileri dışında herkesi yok etmediler, örneğin Osmanlı afrikalıları paşa yaparken Avrupa'da siyahi insanlar kafeslerde sergileniyordu. Kaldı ki kral faysal gibi adamlar ben kendi göbek bağımı kendim keseceğim dedikçe yine aynı ÖZGÜRLÜKÇÜLER bu ülkelerden çıkan bu tarz adamları idam ettirip sermayenin kendilerine akmaya devam etmesini sağlıyordu. Kendi dini dediğin adamlarda Şia sanırım bundan bahsediyorsun gerçekten bilmediğin için mi yoksa işine gelmediği için mi bunları soruyorsun bilmiyorum ama açıklayayım. Bu adamlar iran kökenli ve zerduşluk geleneklerinden vazgeçememiş İslamiyet ile ilgi ve alakası olmayan adamlar. Bu arada aynı dinin farklı mezhepleri dedin ya ortodoks ve katoliklerin birbirlerine neler yaptığı hakkında bilgin yok anladığım kadarıyla. 1204'te İstanbul'a neler yaşattıklarını da bilmiyorsun. Çok güzel bilmediğimiz şeyler hakkında konuşmak ne kadar eğlenceli, keşke önce savunduğun adamlar hakkında bilgi sahibi olsaydın. Katliam ve ölümlere gelecek olursakta Mao, lenin,stalin gibi adamların dünyanın en büyük katliamlarını nasıl yapmış bunuda müsait olduğunda araştır. Birşeyi savunacağım diye kendinizce islam düşmanlığı yapmanız mantıklı bi tercih değil. Kim neyi kutlarsa kutlasın bu benim umrumda değil ayrıca ben kim niye neyi almış diye bu konuya girmedim sana cevap vermek istedim sadece.

boş yapmayın. Kullandığınız telefonlar-bilgisayarlar bile abd-çin malı. Kullandığınız sim kartların şebeke istasyonlarında kullanılan parçalar bile yurt dışından geliyor. Detaylandırmak istemem ama çinin uygur türklerine-amerikanın ise filistine ne yaptığını biliyorsunuz. Bu olaylardan tamamen arınmak için acilen afganistana gidip izole bir yaşam sürmeniz gerekmekte. Burada klavye delikanlığı yapmanız sizi bi yere getirmez. Türkiye laik bir ülke.

Forumdaki arkadaşların yarısı bilgisayarlarında kullandıkları intel işlemcilerin ''Süslüman'' filistinlileri öldüren İsrail'in İntel fabrikasından çıktığını bilmeden destek olup satın alıyorlar fakat 1.5 metrelik ağaç görünce tüyleri diken diken oluyor, ilginç :) Laik bir devlette yaşıyoruz isteyen istediğini alır, istediğine tapar veya tapmaz, hoşuna gitmeyen dünya devi iran, ırak, suriyeye taşınabilirler.

Şeriattan kaçıp kâfir Avrupa ve Amerika'ya gittiler ya işte. Müslümanların en mutlu olduğu ülkelerin Irak, Yemen, Suriye, Sudan... olduğunu iddia eden yoktur herhalde.
Offf ya bi bitmediniz şuan dünyada afganistan suudi arabistan falan olsun hiçbir ülke şeriatla yönetilmiyor kendi kurallarını koymuşlar afganistandaki irandaki hükümlerle Kuranı kerimin bir alakası bile yok

Bu konuda yorum yapmayacaktım fakat bahsettiğin Avrupa ve Abd'nin refah içinde yaşama sebebinin sağ tarafta yazdığın ülkelerde yaptıkları soykırımlar, çıkardıkları iç savaşlar, sömürdükleri yer üstü ve yer altı kaynaklar olduğunu farkındasındır diye düşünüyorum. Konuyu buraya getirmeye gerek yok anlamsız olur çünkü. Bu insanların zenginliğini çalıp avrupaya götürüp sonrada üstüne adamlar istikrar kazanmasın diye ülkelerinde iç savaş çıkarıp durursan çok normal bu tarz göç dalgaları. Bunun müsebbibi 'özgürlükçü hristiyanlar'.
Osmanlının sömürgeci olmadığını iddia edenlerin beyanı mı bu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri