❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

bottan haber alıyorsanız yanlışınız var

Hiç farketmez.
Stokcu dediğimiz kısım bot kullanarak işlem yapıyordur.
Bu niyette ben saflık görmüyorum.
O zaman bu stoğu parça parça açmanın ne anlamı kaldı.
Her cep numarası bir tane alabilse daha mantıklı olurdu.
İsterse uğraşsın botla alsın.

Hiç farketmez.
zaten onlarda angut değil ellerinde yeterince amazon , hb , ty , n11 hesapları var hepsi farklı numaralarda..

Hiç farketmez.
Ekran kartı ya da ps5 scalperlar vardı bu kripto madencilik ve pandemide, onlar için yurtışında bazı firmalar doğrulanmış hesap adına 1 adet satış yapıyordu ve sıraya alıyordu seni, telefon numarası+adres+ip olarak da tek tek kontrol ediliyordu, evga markası yaptı bir süre mesela. Aslında firmalar istese basit yöntemlerle botların önüne geçebilir fakat kimsenin böyle bir derdi yok, satılsın da nasıl satılıyorsa satılsın peşindeler.

Güzel profil resimli insan onlar angut değil de kimde var kimde var 10 tane hat. Ziyaa
Ziyaaa senin dünyadan haberin yok bu işlerin piyasası var hesaplar alınıyor satılıyor yani hesap işi asla sorun değil onlar için

17:05te Amazon'da yine stok geldi ama bu adrese gönderim yapılamaz hatası yüzünden bir türlü alamıyorum

17:05te Amazon'da yine stok geldi ama bu adrese gönderim yapılamaz hatası yüzünden bir türlü alamıyorum
O hatayı stok bittiğinde veriyor. Ürün halen var gözüküyor. Sepete bile eklenebiliyor ama aslında yok. Amazon'da en son dün sabah gördüm(Telegram indirim gruplarındN biri bildirim attı). Satın alınabiliyordu ama perşembe bir taneyi zaten tereddüt ederek almıştım. Henüz o elime ulaşmadı😢.

Geri