Selam. Windows için 1TB M2 SSD ihtiyacım var. Sorunsuz, DRAM’li, Pci-e 4.0 destekli bir modele ihtiyacım var. Bu kriterlere uygun piyasada ne modeller var? Teşekkürler.
Açıkçası Kioxia markasına biraz mesafeliyim. 3-4 sene önce çok fazla kullanıcı mağdur oldu. Güncel SSDleri nasıl, güvenilir mi?![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynısını ben de Windows için kullanıyorum bir sorun yaşamadım.Açıkçası Kioxia markasına biraz mesafeliyim. 3-4 sene önce çok fazla kullanıcı mağdur oldu. Güncel SSDleri nasıl, güvenilir mi?
g2 modelini dönüştürücü ile kullanıyorum sistemimde, marka olarak pişman olmadım açıkçası, işini yapıyor ürün. Attığım pro modeli rakiplerine göre fiyat olarak iyi durumda. Bundan sonra Dram'li olarak Twinmos'un heatsink modeli var, onunla arasında 1000 tl fiyat farkı var. Ondan sonra ki Dram'li modeller 6500 den başlıyor.Açıkçası Kioxia markasına biraz mesafeliyim. 3-4 sene önce çok fazla kullanıcı mağdur oldu. Güncel SSDleri nasıl, güvenilir mi?