Kizlarla konusmayı cokmu abartiyorum.

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
19 yasindayım sosyal cevrem yok. Tipim kötü degil boyum kilomda iyi iriyim sisman degilim. Zamanında sporada gittim. Kendimi gelistirdigim alan vb. Olsun var internetten is yapiyorum. Ve gercekten hic gormedigimden bilmiyorum önüme cikan her kız asiri guzel geliyor yani misal baskalari tipi fena degil diyor ama bana asırı güzel geliyor nedense benden bile daha kötü olsa bile yani anlayamıyorum. Misal dişarıda crop giymis sort giymis ya da makyaj yapmis birini gorunce "bu bana asla bakmaz konuşmaz" diyorum halbuki benim kadar güzel bile degil ama sanki benden üstünmüşcesine bir düsüncedeyim onu fark ettim. Nasıl duzelirim valla yeter kac yildir ayni her gunum ayni geciyor

Arkadaşın dediği gibi o işi bırak.Kızlara cinsel yönden bakarsan konuşamazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Arkadaşın dediği gibi o işi bırak.Kızlara cinsel yönden bakarsan konuşamazsın.
İnan bakmak istemiyorum bakmiyorumda ama cevremde yani ornegin is ortami vb. Olsun genelde iki uc tane yumusak kizi alip yaptiklarini anlatiyor bana yap geç kiz degilmi bu diyor kendi yakinlarim dahil bircogu boyle bakiyor kadinlara ve en cok ald1atanda onlar
Vallahi bornal konusmak istiyorum birsekilde denicem internet gruplarindan vb. Bulurum belki chatgpt den sehirdeki yerleri fln aratiyorum daha bulamadim ama ugrasicam

İnan bakmak istemiyorum bakmiyorumda ama cevremde yani ornegin is ortami vb. Olsun genelde iki uc tane yumusak kizi alip yaptiklarini anlatiyor bana yap geç kiz degilmi bu diyor kendi yakinlarim dahil bircogu boyle bakiyor kadinlara ve en cok ald1atanda onlar
Vallahi bornal konusmak istiyorum birsekilde denicem internet gruplarindan vb. Bulurum belki chatgpt den sehirdeki yerleri fln aratiyorum daha bulamadim ama ugrasicam
sapık mısın birader

hep konuya 18 yasimdayim diye girerdin simdi 19 olmussun dogum gunun kutlu olsun ahmet!

bence hicbir kizla iletisim kurmadiginiz icin cevrenizdeki butun kizlar size guzel geliyordur, bunun tek cozumu biraz daha atilgan olmak arkadaslariniz araciligiyla illa birkac sey yapabilirsiniz veya dediginiz gibi internet gruplarinda kizlarla konusup eger kaynasirsaniz iliskinizi reale bile tasiyabilirsiniz cevrenizi de cok takmamaya calisin yarariniza olmaz

19 yasindayım sosyal cevrem yok. Tipim kötü degil boyum kilomda iyi iriyim sisman degilim. Zamanında sporada gittim. Kendimi gelistirdigim alan vb. Olsun var internetten is yapiyorum. Ve gercekten hic gormedigimden bilmiyorum önüme cikan her kız asiri guzel geliyor yani misal baskalari tipi fena degil diyor ama bana asırı güzel geliyor nedense benden bile daha kötü olsa bile yani anlayamıyorum. Misal dişarıda crop giymis sort giymis ya da makyaj yapmis birini gorunce "bu bana asla bakmaz konuşmaz" diyorum halbuki benim kadar güzel bile degil ama sanki benden üstünmüşcesine bir düsüncedeyim onu fark ettim. Nasıl duzelirim valla yeter kac yildir ayni her gunum ayni geciyor
Fazla çekme hocam

Artık şu dönemde kimsenin konuşmaya çekinilecek kadar "farklı" olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hepimiz gün içerisinde aynı kısa videoları, aynı YT içeriklerini tüketiyoruz. Çoğunluğun dinlediği şarkılar da aynı. Hatta şöyle bir karakter çizeyim, herkes çevresindeki birine uyduracaktır eminim.

Ali: 22 Yaşında, üniversite okuyor. Nereden parayı kazanırız diye düşünürken aklının bir köşesinde sürekli "Ulan rapçi mi olsam" düşüncesi var. Çoğunlukla Ati242 ve türevlerini dinliyor. Okuduğu kitap sayısı 6, bunlardan 5 tanesi ortaokulda zorla okutulmuş, diğer bir tanesi de Kürk Mantolu Madonna, onu da lisede bir tane kızı tavlamak için okumuş. Testo taylan izlemeyi seviyor. Marjinal olmak için takip ettiği 2-3 youtuber ve influencer var.

Uzatılır da uzatılır böyle. Al bu Ali karakterini, dinlediği şarkıcıları falan ufak ufak değiştir. 15-25 yaş arası kadınların çoğu da böyledir. Çok kasmaya gerek yok yani.

Geri