Cihazım değişime gidiyor hangi cihaz ile değiştirmeliyim.

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,045
cihazım bazı sorunlarından ötürü thh kapsamında değişimi yapılacak ve attıkları link üzerinden bir cihazla değiştirmem gerekiyor sadece 70 bin liranın altındakilerle değişim yapabiliyorum hangisi en iyisi sizce

Sadece bu sitede olanlar mı ?

O zaman asus tuf 5060 i5 13450hx versiyonunu alabilirsiniz.
Bişey daha soracağım benim elimde 8gb DDR 5 ram var bu cihazda da 16gb single channel ram var benim 8 i buna taksam performans artar mı yoksa hazır fiyatlar yükselmişken satmalı mıyım

Bişey daha soracağım benim elimde 8gb DDR 5 ram var bu cihazda da 16gb single channel ram var benim 8 i buna taksam performans artar mı yoksa hazır fiyatlar yükselmişken satmalı mıyım
Artar eğer uyumluysa

MHz değerleri, Voltaj ve CL değerli uyuşuyorsa sıkıntı olmaz takar kullanırsın.

cihazım bazı sorunlarından ötürü thh kapsamında değişimi yapılacak ve attıkları link üzerinden bir cihazla değiştirmem gerekiyor sadece 70 bin liranın altındakilerle değişim yapabiliyorum hangisi en iyisi sizce
Değişime verdiğin cihaz ne donanım vs olarak?

A15 fa507nu lp157 rtx 4050 r5 7535hs 8gb
Kullanım amacınace beklentine göre değişir ama en mantıklısı bu bence. Genelde 5060 olan diğer modeli önermişler ama mobil 5050 ile 5060 arasında ortalama %10 performans farkı var, iki cihaz arasındaki işlemci farkı ise devasa boyutta. Yine de benim işlemciyle işim olmaz yüksek grafikli oyunlarda %10 yüksek performans daha önemli dersen senin tercihin.

Geri