MONTECH Lightflow ARGB 360 3.299TL

Z5500

80+
Reaksiyon skoru
62
Gayet güzel duruyor özellikleri,fanları gerçekten iyiymiş.6 yıl garanti de cabası.Fiyat da gayet normal piyasaya göre.Muhtemelen forumun yeni Enermax Liqmaxflo'su olacak.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,835130082.html

bu kasanın üst kısmına uygun mu hocam kararsızım ama almayı düşünüyorum sogutucuyu
merhaba fazlasıyla destekliyor Push–Pull+Fan yapısını bile destekliyor bayağı yer var

1765816111122.webp

kendi sitesinde isterse 20 yıl versin , buradaki servisler genellikle 2 yıl kabul ediyor :)
markanın kendisine ulaşınca genelde yardımcı oluyorlar deepcool vardı bende sıvı soğutma ülkede yeni başlamıştı satışa fanlarımda sorun olmuştu mailleştik getiren firma bana 3 fan hediye etmişti

markanın kendisine ulaşınca genelde yardımcı oluyorlar deepcool vardı bende sıvı soğutma ülkede yeni başlamıştı satışa fanlarımda sorun olmuştu mailleştik getiren firma bana 3 fan hediye etmişti
doğrudur da , garanti süresi olarak genelde 2 yıl ondan bahsetmiştim.

Videoda bişey dikkatimi çekti.34. dk civarında Cinebench R23 testinde neden 5,7 GHz de çalışması gereken 9950x , 4,9-5 GHz çalışıyor ?Hwinfo da max. frekans 5,7 GHz gözüküyor ama testte çıkmıyor daha fazla
hile hurda olacağını sanmıyorum orası tamamen soğutmaları test eden bir kanal

almak istiyorum ama tek korkum aksi bir durumda içindeki sıvının sisteme zarar vermesi böyle bir durum söz konusu mu?

doğrudur da , garanti süresi olarak genelde 2 yıl ondan bahsetmiştim.
evet ülke kanunları kağıt üstünde öyle haklısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almak istiyorum ama tek korkum aksi bir durumda içindeki sıvının sisteme zarar vermesi böyle bir durum söz konusu mu?
10 yıldır sıvı soğutma kullanıyorum 20 25 tane farklı marka model deneyimlemişimdir hiç böyle bir şey yaşamadım

hile hurda olacağını sanmıyorum orası tamamen soğutmaları test eden bir kanal
Hile hurda diye bi kelime kullanmadım. Sadece test esnasında neden stabil çalışmıyor frekans. Farkettin mi 4,9-5 Ghz de sürekli. Güçlü bir işlemci o.
200 w PPT ye göre soğutması F/P ama ben frekansa takıldım

Geri