hocam son bir soru elimdeevet ülke kanunları kağıt üstünde öyle haklısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 yıldır sıvı soğutma kullanıyorum 20 25 tane farklı marka model deneyimlemişimdir hiç böyle bir şey yaşamadım
hocam son bir soru elimdeevet ülke kanunları kağıt üstünde öyle haklısınız
10 yıldır sıvı soğutma kullanıyorum 20 25 tane farklı marka model deneyimlemişimdir hiç böyle bir şey yaşamadım
ben öyle düşündüğünüzü sandım çok iyi görmüşsünüz bu arada tebrik ederimHile hurda diye bi kelime kullanmadım. Sadece test esnasında neden stabil çalışmıyor frekans. Farkettin mi 4,9-5 Ghz de sürekli. Güçlü bir işlemci o.
200 w PPT ye göre soğutması F/P ama ben frekansa takıldım
yetebilir test et bencehocam son bir soru elimde
bu sıvı soğutucu var 1 aylık sadece az evvel 7800x3d sipariş verdim sizce sıvı soğutmam yeterli olur mu yoksa bunu almayı düşünüyorum hakkınız helal edin çok soru sordumID-COOLING: AIO Liquid Cooler, CPU Air Cooler, Case Fan
www.idcooling.com
teşekkürler hocamben öyle düşündüğünüzü sandım çok iyi görmüşsünüz bu arada tebrik ederim
yetebilir test et bence
Her zaman böyle yeni şeylere şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.ben öyle düşündüğünüzü sandım çok iyi görmüşsünüz bu arada tebrik ederim![]()
evet pompa en önemlisi ve sessiz olmasıda çok önemli deepcool'lar genelde sesli çalışıyor bunu farkettim ama soğutma performansı güzel msi sessiz ama zayıf pompaları bu markanın fanlarıda var 3 lü satılıyor temudada arctic satılıyor değiştireceksen fanları incelersin.Her zaman böyle yeni şeylere şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
İlk Bitfenix Cube yi piyasaya sürdüğünde alıp ben de kullanmıştım, çok da memnun kalmıştım. Pompa devri 6000 rpm ler görüyor, bu neymiş be demiştim
Bu sistemde daha önce memnun kaldığım için V2 olanı aldım. Pompa yine 5600-5750 rpm lerde çalışıyor ama fanlardan 1 tanesi daha 1 ayı doldurmadan şehadete erdiGarantiye gönderdim yenisini gönderdiler ama kızdım komple başka fan taktım, özellik olarak daha düşük.
Ama soğutma halen başarılı. Anladım ki olay sadece fan değil, pompa çok önemliymiş.
Bitfenix in pompası, soğutucu bloktan ayrı, fanlarin yakinina boruya yapmislar ve sitesinde 15 db yazıyor. Bios ta full speed olarak ayarladım hiç ses yok.evet pompa en önemlisi ve sessiz olmasıda çok önemli deepcool'lar genelde sesli çalışıyor bunu farkettim ama soğutma performansı güzel msi sessiz ama zayıf pompaları bu markanın fanlarıda var 3 lü satılıyor temudada arctic satılıyor değiştireceksen fanları incelersin
ben buna hastayım ama biraz pahalı lianli falan alacağıma bunu almak isterdim aynı paralardaBitfenix in pompası, soğutucu bloktan ayrı, fanlarin yakinina boruya yapmislar ve sitesinde 15 db yazıyor. Bios ta full speed olarak ayarladım hiç ses yok.
Sırf pompası için tutuyorum ama fanların kalitesi eskisi gibi değil, bozmuslar
Daha neler göreceğizben buna hastayım ama biraz pahalı lianli falan alacağıma bunu almak isterdim aynı paralarda
bu markanın böyle çok efsane ürünleri var yurtdışında çok üst segment bir marka burası getiriyor ama çok pahalı ürünleri marka olarak arayın sitede kasalarına falanda bakınDaha neler göreceğiz
Ilk defa gördüm. Daha neler göreceğiz. Bu işin sonu nereye gider acaba![]()
7800x3d kullanıyorum yeterli olur merak etmeyin. Ben şunu kullanıyorum. 3.5 sene once almıstım. Hala sorunsuz soğutuyor.hocam son bir soru elimde
bu sıvı soğutucu var 1 aylık sadece az evvel 7800x3d sipariş verdim sizce sıvı soğutmam yeterli olur mu yoksa bunu almayı düşünüyorum hakkınız helal edin çok soru sordumID-COOLING: AIO Liquid Cooler, CPU Air Cooler, Case Fan
www.idcooling.com
teşekkür ederim hocam saygılar7800x3d kullanıyorum yeterli olur merak etmeyin. Ben şunu kullanıyorum. 3.5 sene once almıstım. Hala sorunsuz soğutuyor.