üni öğrencisimisinHangi kartı kullanmak avantajlı yada ilk kartı nerden nasıl çıkartsam . hangikredi de öğrenci için özel kartlarda ücret alınmıyo yada bonus vs veriyo bildiğiniz kullandığınız bir kart varsa önerilerinizi bekliyorum
Çalışmıyorsan 2K falan limit veriyorlar zaten boşver.Hangi kartı kullanmak avantajlı yada ilk kartı nerden nasıl çıkartsam . hangikredi de öğrenci için özel kartlarda ücret alınmıyo yada bonus vs veriyo bildiğiniz kullandığınız bir kart varsa önerilerinizi bekliyorum
Çalışmaya başlayınca başvur mümkünse iyi limit versinler. Kart olarak Maximum, Axess ve Word iyi taksit yapıyor bence ama bankaların hepsi kan emici benim gözümde, hiçbiri müşteri faydasına iş yapmıyor. Şöyle kampanya var derler 50 şart koyarlar şu ücretsiz derler öyle şartlar koyarlar ki bir süre sonra ücret istemeye başlarlar falan ben daha aksini görmedim.Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çalışıcam
üni öğrencisi isen Ziraat 10k falan veriyor. Yapıkredi 5k veriyor ama üni belgeni e devletten alıp bankaya yüklemen lazım sen kayıt yap zaten görüntülü görüşmede sana söyler konuştuğun ilgili kişiEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çalışıcam