Çözüldü✓ R7 7800x3d ve 5070 uygun mudur valorant için

Sistem am4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sistemde aynı ekran kartı mı kalsın diyorsunuz
aynen öyle 6800xt kuvvetli bir kart geçmen gereken bir durum yok ki geçsen bile alacağın performans farkı tatmin etmez pek.

Taksit fırsatı varken al direkt en iyisini bir daha gelmez. 7800x3d yeterli olur.

AM4 hakkında pek bilgim yok ama yukarıda da arkadaşların bahsettiği gibi 5600X 5700X işlemcileri yeterli olacaktır
Şu anda kullanmış olduğunuz sistem neydi ki?
Xfx 6800xt 16gb ekran kartı
ryzen 5 5600x işlemci
kingston 500gb ssd
8x2 16 gb ram
b550m aourus elite ana kart
DEEPCOOL CC560 750W SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA

Taksit fırsatı varken al direkt en iyisini bir daha gelmez. 7800x3d yeterli olur.

AM4 hakkında pek bilgim yok ama yukarıda da arkadaşların bahsettiği gibi 5600X 5700X işlemcileri yeterli olacaktır
Şu anda kullanmış olduğunuz sistem neydi ki?

Bu sistem güzel FPS alması gerekiyor bence. Kaç fps hedefliyorsunuz ki?

Drop yiyorum hocam darboğaz yapıyor

1080 kıllanıyorum o yüzden ben valorant oynuyorum

1080 kıllanıyorum o yüzden ben valorant oynuyorum
Nasıl bir darboğaz bu? İmkanı yok gibi darboğaz yapmasına. Arkadaşlarım da benzer setupları kullanıyor ama hiç darboğaz duymadım daha önce. Nasıl fark ettiniz ki darboğaz olduğunu?

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Nasıl bir darboğaz bu? İmkanı yok gibi darboğaz yapmasına. Arkadaşlarım da benzer setupları kullanıyor ama hiç darboğaz duymadım daha önce. Nasıl fark ettiniz ki darboğaz olduğunu?
Anlık takılmalar testlerde de gözüküyor darboğaz yapar diye 1080de

darboğaz gayet yapar, o işlemciyle o ekran kartını 1080p yi bırak 2k da bile besleyemezsin

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeVx
Geri