❌İndirim Bitti! Rampage 27" 200hz 2K Monitör 6.499₺

Normal de çöp markalardan biridir ancak bütçeniz çıkmıyorsa ve düzgün bir ürün almak istiyorsanız şans verilebilir. Garanti konusunda pek iyi olacaklarını sanmıyorum. Örneğin MSI da düzgün bir model için 9k ya cıkman gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi fazeon? Mümkünse gamebooster, fazeon, rampage vs uzak durmak lazım ancak ucuza iyi performans veriyorsa ve bütçeniz marka ürünlere çıkmıyorsa şans verilebilir.
acaba ışık süzmeli gelse değişim yaparlar mı.
MSIda önerdiğiniz monitör hangisi hocam? 2k değil mi o da.

acaba ışık süzmeli gelse değişim yaparlar mı.
MSIda önerdiğiniz monitör hangisi hocam? 2k değil mi o da.
Akakçedeki ilk linki ciddiye almayın ölü pikselli ürün satıyor. 2.satıcıdan itibaren 9.600 TL ye satılıyor.

Bu da gayet iyi.

Eğer daha ucuz bir şey isterseniz Koorui var.

Koorui nin satıs sonrası desteğini bilmiyorum belki kötüdür ancak rampage gibi markalara göre çok daha üst seviye bir markadır. Kendi ekranını kendi üreten bir marka, çinde oldukça popüler. Bu modeller de değerlendirilebilir.

@Tayfunns
hocam asus aql5a ya gore nasil bu rampage sadece karsilastirmak ve fikir edinmek adina soruyorum

Akakçedeki ilk linki ciddiye almayın ölü pikselli ürün satıyor. 2.satıcıdan itibaren 9.600 TL ye satılıyor.

Bu da gayet iyi.

Koorui nin satıs sonrası desteğini bilmiyorum belki kötüdür ancak rampage gibi markalara göre çok daha üst seviye bir markadır. Kendi ekranını kendi üreten bir marka, çinde oldukça popüler. Bu modeller de değerlendirilebilir.
Ölü Pikselli olan satıcıdan az önce sipariş geçtim sorun olur mu

Normal de çöp markalardan biridir ancak bütçeniz çıkmıyorsa ve düzgün bir ürün almak istiyorsanız şans verilebilir. Garanti konusunda pek iyi olacaklarını sanmıyorum. Örneğin MSI da düzgün bir model için 9k ya cıkman gerekiyor.

Hangi fazeon? Mümkünse gamebooster, fazeon, rampage vs uzak durmak lazım ancak ucuza iyi performans veriyorsa ve bütçeniz marka ürünlere çıkmıyorsa şans verilebilir. Tabii garanti, kalite kontrol vs pek bir şey beklemeyin. Gerçi garantide Asus gibi markalarda kötü ama en azından bir muhatap bulursunuz.
Kral fazeon aldım güzel memnunum ölü piksel çıkmadı ghosting rahatsız edecek düzeyde değil ne bilem sorayım dedim uğraşmaya değermi diye

Bu da gayet iyi.

hocam çok teşekkür ederim. ucuz diye rampage alacaktım ama alırken fiyat değişti. Bizim monitör işi yine kaldı :)

Size cevaplar için ne kadar teşekkür etsem az. ne zaman yazılsa yardıma koşuyorsunuz.

@Tayfunns
hocam asus aql5a ya gore nasil bu rampage sadece karsilastirmak ve fikir edinmek adina soruyorum
Aql5a nın renk gamutu ve parlaklığı daha iyi. Rampage nin kontrast oranı ölçülmemiş ama ASUS bayağı iyi bu konuda. Yüksek ihtimalle kontrast oranında da daha iyidir. Asusta hazır srgb modu var ve iyi calısıyor. Rampage de hazır srgb modu var mı bilmiyorum. Asusun osd menüsü özelleştirme bakımından çok dolu, ince ayar veya zevkine göre özelleştirme yapılabilir. Malzeme kalitesi, satış sonrası destek, kalite kontrol gibi konularda var tabii.

Kral fazeon aldım güzel memnunum ölü piksel çıkmadı ghosting rahatsız edecek düzeyde değil ne bilem sorayım dedim uğraşmaya değermi diye
Hangi fazeon monitörü aldıgını göre degisir. Genelde kötü oluyor.

hocam çok teşekkür ederim. ucuz diye rampage alacaktım ama alırken fiyat değişti. Bizim monitör işi yine kaldı :)

Size cevaplar için ne kadar teşekkür etsem az. ne zaman yazılsa yardıma koşuyorsunuz.
Rica ederim.

Aql5a nın renk gamutu ve parlaklığı daha iyi. Rampage nin kontrast oranı ölçülmemiş ama ASUS bayağı iyi bu konuda. Yüksek ihtimalle kontrast oranında da daha iyidir. Asusta hazır srgb modu var ve iyi calısıyor. Rampage de hazır srgb modu var mı bilmiyorum. Asusun osd menüsü özelleştirme bakımından çok dolu, ince ayar veya zevkine göre özelleştirme yapılabilir. Malzeme kalitesi, satış sonrası destek, kalite kontrol gibi konularda var tabii.

Rica ederim.
x27f180qp

Aldım 6400 tl 6 taksite inş üzmez ana monitör yapıcam yanındada samsung g5 2k monitörüm var

Test sonuçlarına göre alınır ama aynı durum bunun 300hz versiyonunda da çıkmıştı. Sonra millet forumda konu açtı Glow ve sızma sorunlarından dolayı. Marka kalite kontrol konusunda zayıf. Onun dışında renk ve parlaklık gayet iyi. Tepki süresi ise harika cıkmıs.

Şu modelden bahsediyorum, forumda bir kaç konu görmüştüm.

Test sonuçlarına göre alınır ama kalite kontrol konusunda pek güven vermiyor. 300hz modeli de iyi diye önerdim sonra millet forumda konusunu actı bu model icin. Bunu bilerek alın, marka pek dikkat etmiyor bu konuda. Veya şansa denk geldi bilemiyorum.
Kral bütçem 10-12k ya kadar var ama enayi olmak da istemiyorum ve beyaz olmasını istiyorum aslında 320 hz kouri düşünüyordum beyaz bir türlü bulamadığım için bu fiyatlara ama bunu 6.5 a bulunca bir şans vermek istedim başka bir şey önerir miydiniz? önceliğim beyaz.

Rica ederim.
anladim hocam cok tesekkurler. sizi bi konuma etiketlemistim gormediniz sanirim aql5a almistim 2 tane sıkışmış ya da ölü pixeli var

Geri