❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

keşke thermalright alsaydın
Evet güzel hava soğutma ama benim bir amacım da sistemi sessizleştirmek.İntel fanı çok ses çıkarıyor sıvılarda beklemiyorum pek ses.(Sıvı pompası sesliyse sorun tabi)

Ekler

• Screenshot_2025-12-18-14-18-08-111_com.google.android.youtube-edit.webp
    Screenshot_2025-12-18-14-18-08-111_com.google.android.youtube-edit.webp
    41.7 KB · Hit: 119
Evet güzel hava soğutma ama benim bir amacım da sistemi sessizleştirmek.İntel fanı çok ses çıkarıyor sıvılarda beklemiyorum pek ses.(Sıvı pompası sesliyse sorun tabi)
Hava da kule tipi olunca sessiz olur genelde ama kasayı çok ısıtıyor hava soğutma onu atlıyor herkes. Ekran kartı sıcaklığımı bile 3 derece civarı arttırdı büyük kule soğutma kullanmak, sadece kartla da kalmaz sonuçta anakarta SSD ye falan da vuruyor bu sıcak. Sırf bu yüzden bütçe olsa sıvı alırım.

Dün gece tost makinesi aldım ben valla fix mi acaba? Kargoya verildi.

Bu olay 2-3 gündür var. İnsanlar kullanıyor. Ne zaman bir indirim buraya düşse fix yiyor. Artık buraya düşen hatalı bir indirim görünce uğraşıp satın almıyorum bile. İptal edileceğini biliyorum çünkü. Neyseki ben 2 gün önce alacağımı aldım.

Çok sevdiğim bir atasözü var.
“Aza tamah etmeyen, çoğu bulamaz.”

Ürün kargoya verilmiş benim de mediamarkttan almıştım çok iyi oldu

Bu olay 2-3 gündür var. İnsanlar kullanıyor. Ne zaman bir indirim buraya düşse fix yiyor. Artık buraya düşen hatalı bir indirim görünce uğraşıp satın almıyorum bile. İptal edileceğini biliyorum çünkü. Neyseki ben 2 gün önce alacağımı aldım.

Çok sevdiğim bir atasözü var.
“Aza tamah etmeyen, çoğu bulamaz.”
Ya birde marifetmiş gibi pişkin pişkin yazıp sonra atasözü falan sıkıştırıyorsunuz hayranım size. Evet en önce siz biliyordunuz, ama paylaşmadınız iyi niyetinizden. Burası forum, şu yazdığınız şeyler insanların paylaşım şevkini kırıyor. 3 gündür varsa foruma düzenli bakan zaten faydalanmıştır. Kargolar falanda iptal edilmedi kimsenin malı yanmadı. Ama buraya konusu açıldığı için hergün 1k indirim alamayacaksın ne kadar üzücü (!)

Bende atasözü bırakayım;

"Herkes kaşık yapar ama sapını kendine."

Ya birde marifetmiş gibi pişkin pişkin yazıp sonra atasözü falan sıkıştırıyorsunuz hayranım size. Evet en önce siz biliyordunuz, ama paylaşmadınız iyi niyetinizden. Burası forum, şu yazdığınız şeyler insanların paylaşım şevkini kırıyor. 3 gündür varsa foruma düzenli bakan zaten faydalanmıştır. Kargolar falanda iptal edilmedi kimsenin malı yanmadı. Ama buraya konusu açıldığı için hergün 1k indirim alamayacaksın ne kadar üzücü (!)

Bende atasözü bırakayım;

"Herkes kaşık yapar ama sapını kendine."
Hicsorma sadece kendileri bencillik baska bisi değil

4 ürünüm 4 ü kargoya verildi 3 ü trendyol express 1 i aras kargo bakalım hayırlısı.

Hediye aldım. İnşallah iptal olmaz haala kargoya verilmedi.

Geri