Yardım Hangi 9070XT ALINMALI?

_Emir

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,163

Peşin fiyata 9 taksit olduğu için bu 3karttan birisini almayı düşünüyorum.Aklımda ki Xfx sebebi ise en dengeli sıcaklıklara sahip.Gigabyte hafiften aklımı çeliyor çünkü 2950TL gibi bir iade sağlıyormuş.Fakat ne zaman yaparlar o muamma.Sizlerin düşüncesi nedir?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peşin fiyata 9 taksit olduğu için bu 3karttan birisini almayı düşünüyorum.Aklımda ki Xfx sebebi ise en dengeli sıcaklıklara sahip.Gigabyte hafiften aklımı çeliyor çünkü 2950TL gibi bir iade sağlıyormuş.Fakat ne zaman yaparlar o muamma.Sizlerin düşüncesi nedir?
yapıştır geç cashback varken.

incehesap indirimlerini bekle ama yarın kesin. belki yine 30 k ya düşer, böylelikle 27 k ya getirmiş olursun.

Güç kabloları da önemli, GİGABYTE 3x8 pin diğerleri 2x8 galiba, PSU'da 3 çıkış yoksa sıkıntı yaşarsın

yapıştır geç cashback varken.

incehesap indirimlerini bekle ama yarın kesin. belki yine 30 k ya düşer, böylelikle 27 k ya getirmiş olursun.

Güç kabloları da önemli, GİGABYTE 3x8 pin diğerleri 2x8 galiba, PSU'da 3 çıkış yoksa sıkıntı yaşarsın
9taksit avantajı olduğu için alıyorum.Teşekkür ederim yine de

XFX i geç bikere kronik fan tıkırtısı vardı 6000 7000 serisinde...

Giga al daha etli pulse a göre. (Bu arada ilk aourslarda termsl pad akması vardı bunlarda ve sonrakilerde nasıl düzeltiler mi bilmiyorum bir araştırmanı öneririm)

Ha para varsa NİTRO TEK GEÇERİM ORASI AYRI.

az biraz ver bunu al hepsini tokatlar

sizin görmemeniz olmadıgı anlamını taşımaz kronik sorunlu model
kullanan binlerce insandan 3-5 kişinin görmesi de kronik olduğu anlamına gelmez, bu durumu yaşayan kişiler zaten dikey şekilde kullandıklarını belirtmiş. nisan ayından itibaren zaten jel miktarını azaltmışlar. dersen ki çok örnek var gönderirsen ben de feyzleneyim.

kullanan binlerce insandan 3-5 kişinin görmesi de kronik olduğu anlamına gelmez, bu durumu yaşayan kişiler zaten dikey şekilde kullandıklarını belirtmiş. nisan ayından itibaren zaten jel miktarını azaltmışlar. dersen ki çok örnek var gönderirsen ben de feyzleneyim.
3-5 kişi görmedi daha fazla kişi gördü o yüzden giga alacağıma pulse alırdım şahsen ama nitro var
nitroda da cw yaşayan çok gerçi :D

3-5 kişi görmedi daha fazla kişi gördü o yüzden giga alacağıma pulse alırdım şahsen ama nitro var
nitroda da cw yaşayan çok gerçi :D
biraz araştırdığımda daha çok rtx 5000 serisinde olduğunu gördüm. 9070 xt için 2 görsel gördüm sadece. ve hepsi dik koymuş. 2 ay oldu benimkinde bir sıkıntı görmedim akşam tekrar bakarım. Ama şöyle bir durum da var. Thermal pad değişikliğinde kartta 7 dereceye yakın daha soğuk çalışıyormuş.

XFX i geç bikere kronik fan tıkırtısı vardı 6000 7000 serisinde...

Giga al daha etli pulse a göre. (Bu arada ilk aourslarda termsl pad akması vardı bunlarda ve sonrakilerde nasıl düzeltiler mi bilmiyorum bir araştırmanı öneririm)

Ha para varsa NİTRO TEK GEÇERİM ORASI AYRI.
Xfx 6700 quick kullanıyorum cw haric hicbir sorun yok.Fan tıkırtısı derken ilk defa duyuyorum ben.Gigabyte ise yarin obur gun dikey kullanmak istersem sıkıntı çikar diye çok sıcak bakmıyorum

Geri