Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,158
Sergileme işini nasıl yapıyorsunuz hocam derinliği 6cm çerçeve alıp arkaya fon tasarlayıp tekli tablolar halinde sergilemek istiyorum belki led vs de döşerim tablo içineSağolasın ben de star warsları böyle böyle dizdim
Yeriniz varsa arkaya fonla harika durur instagramda filan görüyorum çok güzel. Ben bilgisayar üstüne 2 tane raf yaptım üstte figürlerim alt rafta da star wars legolar olucak şekilde. İki raf arasına da kırmızı led koydum.Sergileme işini nasıl yapıyorsunuz hocam derinliği 6cm çerçeve alıp arkaya fon tasarlayıp tekli tablolar halinde sergilemek istiyorum belki led vs de döşerim tablo içine
Valla harika duruyor hocam ışıklandırmayla efsane durur. Yeni geldikçe yanyana eklenir nasıl olsa. Mesela şu yeni gelicek çok hoşuma gitti:Alıntıyı görüntüle hocam tüm seti bu şekilde yapmak istiyorum çerçeve ye belki led ama çok kablo olur diye kararsızım tamamını tek tabloda yapmak da mantıklı ama yeni set çıkarsa ekleme daha rahat olur böyle audi cadillac vs gelirse
Valla harika duruyor hocam ışıklandırmayla efsane durur. Yeni geldikçe yanyana eklenir nasıl olsa. Mesela şu yeni gelicek çok hoşuma gitti: