❌İndirim Bitti! Rampage 27" 200hz 2K Monitör 6.499₺

Kral bütçem 10-12k ya kadar var ama enayi olmak da istemiyorum ve beyaz olmasını istiyorum aslında 320 hz kouri düşünüyordum beyaz bir türlü bulamadığım için bu fiyatlara ama bunu 6.5 a bulunca bir şans vermek istedim başka bir şey önerir miydiniz? önceliğim beyaz.
6.5k ya güzel gözüküyor. Ama kalite kontrol, garanti vs bir şey diyemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladim hocam cok tesekkurler. sizi bi konuma etiketlemistim gormediniz sanirim aql5a almistim 2 tane sıkışmış ya da ölü pixeli var
Hocam kalite kontrolde problem yaşadığınız zaman benim yapabilecek bir şeyim yok. Satıcıyla görüşüp degisim isteyin. Benlik bir durum yok maalesef.

Hocam kalite kontrolde problem yaşadığınız zaman benim yapabilecek bir şeyim yok. Satıcıyla görüşüp degisim isteyin. Benlik bir durum yok maalesef.
sizlik durum olarak demedim zaten oyle sacma bi dusunce olamaz. ben sadece ne yapsam diye konu acmistim. şimdi asus sanirim parlak nokta kabul sayisi 3, karanlik nokta kabul sayisini 5 olarak belirlemis. bende 2 tane sadece siyah ekranda gozuken bir adet yesil bir adette kirmizi pixel var ben bunu vatandan aldim degisime gondersem bosu boşuna beklemek istemiyorum geri ayni konitoru gonderirlerse diye. 600 lira indirimle almistim o da bitti simdi bitmeseydi direk iade edip yenisini siparis ederdim. (evet 600 lira cok degil ama bu firsati yakalamis iken elimle ittirmekte istemiyorum) vatandaki calisanlar %99 değişim olur dedi ama bilemedim.
sizinde fikrinizi almak istedim o yuzden sizi etiketlemistim o konuya

sizlik durum olarak demedim zaten oyle sacma bi dusunce olamaz. ben sadece ne yapsam diye konu acmistim. şimdi asus sanirim parlak nokta kabul sayisi 3, karanlik nokta kabul sayisini 5 olarak belirlemis. bende 2 tane sadece siyah ekranda gozuken bir adet yesil bir adette kirmizi pixel var ben bunu vatandan aldim degisime gondersem bosu boşuna beklemek istemiyorum geri ayni konitoru gonderirlerse diye. 600 lira indirimle almistim o da bitti simdi bitmeseydi direk iade edip yenisini siparis ederdim. (evet 600 lira cok degil ama bu firsati yakalamis iken elimle ittirmekte istemiyorum) vatandaki calisanlar %99 değişim olur dedi ama bilemedim.
sizinde fikrinizi almak istedim o yuzden sizi etiketlemistim o konuya
Tekrar aynı monitörü gönderip göndermeyeceklerini bilemem ancak şansınızı deneyin derim. Olmazsa THH başvurursunuz.

Tekrar aynı monitörü gönderip göndermeyeceklerini bilemem ancak şansınızı deneyin derim. Olmazsa THH başvurursunuz.
hocam sence 9000 e kadar bu monitörden kaliteli bir şey bulabilirmişim film çok izliyorum genelde hikaye oyunları oynayacağım görüntü kalitesi benim için önemli ama fas oyunları da oynuyorum ara sıra destek olursan sevinirim ona göre iptal edeceğim siyahını aldım siyah monitör benim için daha uygun zaten

hocam sence 9000 e kadar bu monitörden kaliteli bir şey bulabilirmişim film çok izliyorum genelde hikaye oyunları oynayacağım görüntü kalitesi benim için önemli ama fas oyunları da oynuyorum ara sıra destek olursan sevinirim ona göre iptal edeceğim siyahını aldım siyah monitör benim için daha uygun zaten
askılı kullanacağım monitörün amortisörğnğn vs olması önemli değil abla f80 kullanıyorum

thh ye falan bulasirsak Allah kurtarsin hocam surerde surer. yani en azindan ben oyle dusunuyorum

Bu fiyat aralığında daha iyi bir ürün var mı?
Veyahut daha ucuz olup 27" 2K olan monitörler var misal linkteki bu Fazeon 5399TL. Onu almayıp bu Rampage i almam için geçerli değecek bir neden var mı?

@Tayfunns hocam bu monitörün sağında solunda ve üstündeki siyah boşluk nedir ekrandaki normal mi HDMI ile ilgili olacağını düşündüm ama düzelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000216250.webp

@Tayfunns Merhaba hocam yukardaki sorun bende var siyah renk monitörde alttan üstten sağdan soldan siyah şeritler gitmyor neden olabilir

@Tayfunns hocam Allah rızası için günlerdir forumda soruyorum asla cevap alamadım, bu monitörden daha iyi ortalama 8000 fiyatı olan ürünler var mı? 6500e ben de satın aldım. Daha ucuza örneğin Fazeon vs var yine 2k 27 inç özellikte bu Rampage onlardan daha mı iyi ? Daha ucuz olanlar alınır mı? Daha iyi bir ürün tavsiyeniz var mı? Ürün teslim edildi ama aklımdaki soru işaretlerinden dolayı henüz açmadım. Lütfen yardımcı olun. Bir de insanlar zaten ön yargılı monitörü kendi kutusuna kargo barkodu vurup yollamışlar, insan bari bir poşete koyardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,621
Üyeler
190,244
Son üye
42shrooms
Geri