Oyuncu koltuğu önerisi xdrive 15 li plus vs hawk fab

15li plus'ta arkaya ve öne kendinizi verdiğinizde mekanizmada vuruntu olmuyor mu? ya da bu sizi rahatsız etmiyor mu? kolçakları yalpa yapıyor benimkinin bide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6700 liraya düşmüştü 15 li plus kaçırdım fiyatı artmış bugün alamadım tekrar düşer mi?
hak ettiği fiyatın çok çok fazlası bile bence 6700tl haberin olsun. 2 haftada bir bi tane sitede sokuyorlar indirime
Bu 2. günün videoları. Yaylanma ve sağ mekanizmadan da gıcırtı geliyordu.

15li plus'ta arkaya ve öne kendinizi verdiğinizde mekanizmada vuruntu olmuyor mu? ya da bu sizi rahatsız etmiyor mu? kolçakları yalpa yapıyor benimkinin bide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hak ettiği fiyatın çok çok fazlası bile bence 6700tl haberin olsun. 2 haftada bir bi tane sitede sokuyorlar indirime
Bu 2. günün videoları. Yaylanma ve sağ mekanizmadan da gıcırtı geliyordu.
anladım dostum teşekkür ederim peki ne önerirsin. çok fazla koltuk öneren de var gömen de

hocam başka koltuk olarak ne önerirsiniz?
hocam her markanın ayrı sıkıntısı var ben seduna thunder ya da zio bakacağım bilmiyorum çok fazla. exveganın da müşteri hizmetlerine şikayetvarda çok sallamışlar

Son düzenleme:
hocam her markanın ayrı sıkıntısı var ben seduna thunder ya da zio bakacağım bilmiyorum çok fazla exveganın da müşteri hizmetlerine şikayetvarda çok sallamışlar
zio bende bakıyorum da en ucuz 11 bin TL ye falan geliyor o kadar vermek istemiyorum 9 ay için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,114
Üyeler
187,453
Son üye
Fatihgns
Geri