nurullahblc66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
incehesap da amazondan satıyor zaten :dincehesapta taksit yok amazonda var
amazon daha güvenli hissettirdi 2 monitörü de ordan aldım ben
incehesap da amazondan satıyor zaten :dincehesapta taksit yok amazonda var
amazon daha güvenli hissettirdi 2 monitörü de ordan aldım ben
he ben amazonun kendi satıcısından almıştım direktincehesap da amazondan satıyor zaten :d
Ben kargom hızlı gelsin diye 40 liraya prime almıştım zamanında gelmedi 400 lira bakiye vermişlerdi.İnccehesap monitör aldım ölüpiksel çıktı değişim yapmadılar. Thh başvurdum. Amazondan ne alsam kolayca iade ediliyor.
Amazon benim ilk tercihim. Amazonda yoksa başka yere bakıyorum. Türkiye'de firmalar tüketici dostu değil. Hem fahiş fiyat ama sıfır destek gibi takılıyor maalesef.Ben kargom hızlı gelsin diye 40 liraya prime almıştım zamanında gelmedi 400 lira bakiye vermişlerdi.
Hocam bende aynı şekilde kullanıyorum yani her hafta sipariş veriyordum geçen Viper V3 pro aldım sıfır almama rağmen ilk seferde ikinci el gönderildi onu değişime gönderdim gene ikinci el gönderildi çok şaşırdım bundan sonra değişim yapamayacaklarını iade etmem gerektiği söylendi müşteri hizmetlerine bugün sordum not falan ilettiklerini söylediler sorun olmayacağını düşündüklerini söylediler mecburen ucuz olduğu için burdan almam gerekiyordu aldım bakalım yarın gelecek çok merak ediyorum gene mi aynı gelecek.Yanılmıyorsam 2020 nin başında Türkiye'ye girip prime ı başlattıklarından beri satın alıyorum Amazondan. Koşulsuz iade, aşırı ucuz prime sistemi ki şu an içeriklerini gayet arttırdılar. Fall out un yeni sezonuda çıktı. Geldikleri ilk yıldan itibaren 3 yıl boyunca sürekli yurtdışı alışverişi yaptım. 16 binlik kahve makinalarını 3-4 bine getirtiyordum ve daha nicelerini. Zamanında çok işime yaradı. Hala yarıyor. Zamanlamasını tutturursanda Türkiye'deki en ucuz ürünü ve Türkiye'de olmayan en ucuz ürünü alırsın. Müşteri hizmetleri son zamanlarda dönem dönem teklediği oluyor fakat hala 1. sırada. Kitaplarda yaptıklları taksitlere aklım gidiyordu. Her dönem bir özelliklerinden yararlandım. Bas gitardan, colaya her şeyimi aldım :0
Aynen hocam müşteri hizmetleri konusunda çok iyiler bakalım yarın nasıl gelecek.Olabiliyor ya bazen. Benimde uğraştığım anlar oldu. Dedikleri gibi en fazla iade ediyorsunuz. Tabii indirim fırsatı kaçmış olabiliyor. Bu durumda direkt Amazon'dan satın aldıysanız indirimi talep edebiliyorsunuz ama başka satıcıysa bir şey yapamıyorlar. Bir de gümrük kanunu gelmeden önce Amazon USA den figür alıyordum. Mesela ürün kısmına 6 inch yazıp 3 inch lik Star Wars figürü göndermişlerdi. Adamlar ben iade etmeden ücretini ödemişlerdi ve bunu defalarca yaşadım. Gönderirseniz kargo ücreti bile bunu aşar diyip sana direkt parayı iade ediyorlardı. Şimdi hiçbir şey alamıyoruz ayrı tabii.