Wraith E-Spor'dan aldığım ürünü iade etmek?

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,465
Wraith'ten ATK A9 Pro Mouse aldım fakat ürünün hemen altındaki tanııtımında 3950 sensör yazıyor ve eklemişler sadece Ultra modelinde bulunur diye FAKAT Ultra modeli satmıyorlar, seçeneklerde bile yok onun yerine Pro yazmışlar, madem yok bu model satmıyorsunuz neden ürünün altına tanıtım kısmına bu özellikleri yazarak insanları yanıltıyor dolandırıyorsunuz? Siparişler kısmına giriyorum tekrar al seçenekleri falan var ama ne hikmetse iade kısmı koymaya zahmet bile etmemişler, ben bu ürünü nasıl iade edebilirim? Ben biliyordum bu aciz ucuz firmalara bulaşmamam gerektiğini, Rampage bunlardan kat kat iyidir. Ürünün dongle'ı takılı 8K HZ seçtim ama gel gör ki 2K HZ veriyor şaka gibi.

İşin zor kutu açıldıysa iade almıyor paşalar THH git bence.
14 Gün içerisinde hijyene girmeyen tüm ürünleri iade hakkım var, gerekirse THH ile çözerim kanka iade istemeyen firma önce adam akıllı açıklama yazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Var zaten de elemanlar almıyorlar :D mecbur ya uğraşacaksın ya da THH gideceksin
Neyse hayırlısı olsun. Acaba bu fiyata alabileceğim daha iyi mouse var mı? Beğendim mouse'u ama 8K çalışmıyorsa hatta 4k bile çalışmıyorsa ürünü kesin iade edeceğim.

Neyse hayırlısı olsun. Acaba bu fiyata alabileceğim daha iyi mouse var mı? Beğendim mouse'u ama 8K çalışmıyorsa hatta 4k bile çalışmıyorsa ürünü kesin iade edeceğim.
Hangi uygulama ile test ediyorsun bununla et https://rzr.to/pollingrate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose öneriridim bütçen ne

Polling rate testini webden vs denediysen düşük çıkması normal bu en doğru gösteren uygulama

Hangi uygulama ile test ediyorsun bununla et https://rzr.to/pollingrate

Mchose öneriridim bütçen ne

Polling rate testini webden vs denediysen düşük çıkması normal bu en doğru gösteren uygulama
Sanırım bu fiyata A9 Pro'dan daha iyisi yok yani eşdeğer teknik olarak ta tüm ürünler Bütçem 2.5K, dolandırılmış gibi hissetmesem sorun yokta bildiğin satmadıkları ürünün özelliklerini yazarak adam dolandırıyorlar.

Wraith'ten ATK A9 Pro Mouse aldım fakat ürünün hemen altındaki tanııtımında 3950 sensör yazıyor ve eklemişler sadece Ultra modelinde bulunur diye FAKAT Ultra modeli satmıyorlar, seçeneklerde bile yok onun yerine Pro yazmışlar, madem yok bu model satmıyorsunuz neden ürünün altına tanıtım kısmına bu özellikleri yazarak insanları yanıltıyor dolandırıyorsunuz? Siparişler kısmına giriyorum tekrar al seçenekleri falan var ama ne hikmetse iade kısmı koymaya zahmet bile etmemişler, ben bu ürünü nasıl iade edebilirim? Ben biliyordum bu aciz ucuz firmalara bulaşmamam gerektiğini, Rampage bunlardan kat kat iyidir. Ürünün dongle'ı takılı 8K HZ seçtim ama gel gör ki 2K HZ veriyor şaka gibi.
nerede yazıyor 3950 ultra diye ? adamlar açıklamaya yazmışlar açık bir şekilde sen görmediysen sorun sende demektir. 8000 hz vermediğine emninmisin razerin hz ölçme uygulamasını yükle bak kaç veriyor.

birkaç hafta önceye kadar a9 ultra vardı bitince kaldırdılar sanırım

nerede yazıyor 3950 ultra diye ? adamlar açıklamaya yazmışlar açık bir şekilde sen görmediysen sorun sende demektir. 8000 hz vermediğine emninmisin razerin hz ölçme uygulamasını yükle bak kaç veriyor.

birkaç hafta önceye kadar a9 ultra vardı bitince kaldırdılar sanırım
Razer'dan ölçtüm şimdi 7995HZ aldım sonuç çok iyi. Dostum eğer ki Ultra modelini satmıyorlarsa o modelin özelliklerini kaldırsınlar, ya da seçeneklerde tutup üstüne diğer stokta olmayan ürünler gibi çizgi atsınlar, bu açık açığa hiledir, dolandırıcılıktır seçeneklerde olmayan bir ürünün özelliklerini oraya yazarak ne elde etmeye çalıştıklarını sen açıkla o zaman.

Razer'dan ölçtüm şimdi 7995HZ aldım sonuç çok iyi. Dostum eğer ki Ultra modelini satmıyorlarsa o modelin özelliklerini kaldırsınlar, ya da seçeneklerde tutup üstüne diğer stokta olmayan ürünler gibi çizgi atsınlar, bu açık açığa hiledir, dolandırıcılıktır seçeneklerde olmayan bir ürünün özelliklerini oraya yazarak ne elde etmeye çalıştıklarını sen açıkla o zaman.
kral kusura bakmada bu tabloya bakıp ne aldığını anlamıyorsan sorun sendedir her şey gayet ortada. belki ilerleyen günlerde gelecek stoğa o yüzden kaldırmıyorlar. ben şahsen alacak olsam bu mouseyi baktığım modelin özelliklerini çok iyi bir şekilde anlarım bu tablo sayesinde.
1000058644.webp

kral kusura bakmada bu tabloya bakıp ne aldığını anlamıyorsan sorun sendedir her şey gayet ortada. belki ilerleyen günlerde gelecek stoğa o yüzden kaldırmıyorlar. ben şahsen alacak olsam bu mouseyi baktığım modelin özelliklerini çok iyi bir şekilde anlarım bu tablo sayesinde.Alıntıyı görüntüle
Kral iyi diyorsun da bana ULTRA modelini göster seçenekler arasında? Ultra seçeneği yoksa özellikleri neden var? Renk seçeneklerinin üzerine çizgi çekmeyi biliyorsan ultra seçeneğini de ekler, çizgini çekersin milletle anlar ki Mouse'un bir üst versiyonu daha var ama ellerinde yok.
İkinci olarak yine açıklama kısmındaki yazıyı paylaşıyorum burada yazıya pro modeli hiç eklememişler düz A9 ve A9 Plus yazıyor ve ultra dan bahsediliyorken neden pro modeliyle ilgili tek kelime yok? Sizler de bu sermaye sahiplerini korumaya yemin etmiş gibi takılıyorsunuz etrafta. Açık açığa aşşağı inene kadar yanıltıcı mesaj ve görseller bulunurken neden en alta pro ile ultra farkı yazılıyor? Satışta ve açıklama görsellerinde 3 model varken neden 4 seçenek varmış gibi teknik özellik yazıyorlar? Biraz bunları sorgulayın adamların haklı olduğu tek taraf en alta pronun teknik özelliklerini ayrı yazıpta aşşağı inene kadar prodan hiç bahsetmemek mi? Hangi alışveriş sitesinde gördün ayrı bir modelin bu şekilde listelendiğini?

Ekler

• wraith.webp
    wraith.webp
    45.6 KB · Hit: 27
  • wraith 2.webp
    wraith 2.webp
    126.2 KB · Hit: 24
  • wraith.webp
    wraith.webp
    45.6 KB · Hit: 27
Geri