ASKERLİĞİM NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
beyler reşit oldum ehliyet falan derken askerliği unuttum ne zaman askerliğe başlayacağım hakkında bir bilgi edinmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum okul okumuyorum ve çalışmıyorum ne zaman belli olur? birde çürük olup olmadığımı ne zaman belli oluyor gözlerim ileri seviye sıkıntılı belki çürük çıkar diye bekliyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim

beyler reşit oldum ehliyet falan derken askerliği unuttum ne zaman askerliğe başlayacağım hakkında bir bilgi edinmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum okul okumuyorum ve çalışmıyorum ne zaman belli olur? birde çürük olup olmadığımı ne zaman belli oluyor gözlerim ileri seviye sıkıntılı belki çürük çıkar diye bekliyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim
19 da geliyor istersen git istersen öğrenciliğini kullanarak 2 veya 4 yıl uzat

hocam seneyemi geliyor yani? eğer rapor alabiliyorsam hiç uzatmam direkt raporu alırım ama eğer rahatsızlığım askere engel değilse uzatırım
geçmiş olsun rahatsızlığın nedir?
evet 19 yaşına girdiğinde geliyor e devlete kayıtlı telefon numarana sms geliyor en yakın askerlik şubesine gitmeni istiyorlar
sağlık ocağından veya herhangi bir sağlık kuruluşundan rapor aldığında askerlik şubesinde engel olup olmadığını öğrenebilirsin

geçmiş olsun rahatsızlığın nedir?
evet 19 yaşına girdiğinde geliyor e devlete kayıtlı telefon numarana sms geliyor en yakın askerlik şubesine gitmeni istiyorlar
sağlık ocağından veya herhangi bir sağlık kuruluşundan rapor aldığında askerlik şubesinde engel olup olmadığını öğrenebilirsin
anladım hocam saolun astigmat miyop hepsi var 5.5 numara ayrıca kornea incelmemde mevcut 6 ayda bir zorunlu kontrolum var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,279
Üyeler
186,728
Son üye
futbol
Geri