🔥İndirim Green Notus 95-Argb Hava Soğutucusu Kuletipi 299 TL

stok soğutucu kullanırım daha iyi veya ikinci el alırım aha daha bugün geldi perless assasin aldım 560 tl ye bu çöplere para vermem beş para etmez kilit sistemi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğeri vidalıymış o düşünülür

stok soğutucu kullanırım daha iyi veya ikinci el alırım aha daha bugün geldi perless assasin aldım 560 tl ye bu çöplere para vermem beş para etmez kilit sistemi var

2. el mi aldın hocam assassini? uyguna almışsın baya

aynen kanka geçende perrles 90se black aldım 700 e ama onu arkadaşa sattım 750 ye hep denk geliyor ben sıfırlarına para basmıyorum hiç ikinci el hep garantili ürünler geliyor

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...efined-se-argb-hava-sogutucu-1286067986/detay al mesela hacım evet ikinci el

Son düzenleme:
Bunu bu fiyata aldıktan sonra pahalı geldi :D
1E.webp

ne ara nasıl alındı bu :D banada lazm
2 gün önce gece bir arkadaş sağolsun konu açmıştı, Trendyol Amerika'ya özel 2000/1000 kupon veriyordu ordan aldık, Vpn ile Amerika'ya bağlanıp hesap açtık, sabahında kapattılar hemen, 5 6 tane ürün alanda vardı iptal olması hiç biri.

arkadaşımdan amd işlemcili pc aldım fakat anakartın üstünde ki iki tane plastik aparat yokmuş arkadaşım da bulamamış. Bu fanlar için de o gerekiyormuş . Uygun nereden bulabilirim bilen var mı

nasıl 560tlye aldın reis onu ya çift fanlsıını 1100 lirayamı ne aldım 2. el

nasıl 560tlye aldın reis onu ya çift fanlsıını 1100 lirayamı ne aldım 2. el
denk geliyor hacı ya

arkadaşımdan amd işlemcili pc aldım fakat anakartın üstünde ki iki tane plastik aparat yokmuş arkadaşım da bulamamış. Bu fanlar için de o gerekiyormuş . Uygun nereden bulabilirim bilen var mı
bilgisayarcılarda vardır bu tip kilidi olanlardan alma takmak çıkarmak adamı verem eder vidalı sistem al 599 olanı meslea

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,437
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri