🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

trouya

80+
Reaksiyon skoru
113
reeder a girince kod çarkı geliyor yüzde 10 indirim kodu ile bu fiyata geliyor. Yüzde 25 indirim denk getirebilirseniz 35750tlye gelebilir ama 25 gelmiyor.

kullanılabilir yüzde 10 kod
PWLZDPTXK
PWLTX6AS2

Son düzenleme:
reeder a girince kod çarkı geliyor yüzde 10 indirim kodu ile bu fiyata geliyor. Yüzde 25 indirim denk getirebilirseniz 35750tlye gelebilir ama 25 gelmiyor.

kullanılabilir yüzde 10 kod -PWLZDPTXK
Reeder neden iPhone satıyor bu nasıl saçmalık 😀

Not: çark çevirmek = bilgilerinizi satmak ve size her kanaldan reklam göndermelerine izin vermek demek bilginiz olsun. %10 geleceğinin garantisi de yok en iyi ikinci ödül o %10 oran. Öylesine çevirmeyin bence.

reederin neden iphone sattığını çözmeye calisiyoruz.
IMG_1502.webp

12 64 gb kullanmaktan gına geldi 35'e denk gelse aslında alınır mı diye düşünmüyorum değil

64GB şu dönemde Çin işkencesi gibidir herhalde. Sadece Spotify sık dinlediğim müzikleri hafızada tutup hızlı açmak için 5-10GB arasında değişen yer kullanıyor bende 😀
Ben spotify kullanmıyorum ytciyim ama sıkıntı şu whatsapp ve chrome tek başına 10 gb yer kaplıyor zaten, herhangi bir oyun indirsen arada güncelleme vs derken telefonda yer kalmıyor. Telefondan yana sıkıntım yok ama 64 gb almasaydım keşke.

Ben spotify kullanmıyorum ytciyim ama sıkıntı şu whatsapp ve chrome tek başına 10 gb yer kaplıyor zaten, herhangi bir oyun indirsen arada güncelleme vs derken telefonda yer kalmıyor. Telefondan yana sıkıntım yok ama 64 gb almasaydım keşke.
Bir uygulama için demedim hepsi öyle artık, en temel uygulama dediğimiz YouTube, İnstagram, Whatsapp, Spotify, tarayıcı falan hepsi ortalama 5GB önbellek tutuyor eskisi gibi 200-300MB kaplayan şeyler değil.

Zamanında 16GB iPhone 6 kullanmıştım işkenceydi, ondan sonraki cihazı 16GB den öyle bıkmıştım ki 64GB almıştım o dönem için baya iyiydi şuan da 256GB var kafam rahat.

nakit fiyata 3 taksitte yapıyor bu arada enpara ve yapıkredi kart denedim ikiside oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri