Fuxi'yi ana omurgasından dolayı önermem. Çok çabuk kırıldığına dair inceleme ve yorum okudum. Yani genel olarak bu seriyi eleyin.
James Donkey buysa alınabilir. Benzer özellikli farklı markalarda kulaklık gördüm. Yanlışım yoksa Gamepower'da da benzeri var. Zaten iki ürünü de İncehesap getirtiyor. Birbirine bağlı firmalar olabilir. Ya da fason üretim yani benzer fabrikada ürettirip satıyor olabilirler.
James Donkey 830 Triple Mode (Bluetooth/2.4G/USB) Gaming Kulaklık : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Kağıt üzerinde özellikleri benzer, tasarım da keza aynı. Genelde bunu daha uygun fiyat arayanlara şu markadan satalım. Bu markayı da premium gibi algılatıp daha kârlı satalım kafası. Müşterilerde de böyle bir markanın tüm ürünleri alayım düşüncesi yaygın oluyor. Rampage, Gamepower mesela giriş seviyesi ürünlerde bunu bir tık oluşturmuş durumda.
Gerçi yorumları yazarken vazgeçtim. Aslında bir tık kalın ama Fuxi ile benzer omurga. Bu ürünün de kırılma ihtimali yüksek. Müzik kulaklığı tarzı oyuncu kulaklıklarıan karşıyım ya. Yani bu omurgada ürün alınacaksa Fuxi H7 veya combatry kuponu ile Fuxi H8 denenebilir. Fuxi H8 arkası açık olduğundan ses tarafında bir tık iyi olabilir diye düşünüyorum.
Şu an Havit H2002BG kullanıyorum. Havit kablosuz kulaklıklarının tek sorunu alıcısı. Ara sıra cızırdama yaşatabiliyor ve mesafesi kısa. Ama gecikme tarafında bir sorununu görmedim. Ses kalitesi de iyi.
Havit H2002BG'yi ben geçen aylarda ₺1700 civarına aldım. Aynı satıcı şu an elindeki stok mu az yoksa Havit satmıyor mu diye bilmiyorum fiyatı şişirmiş. Ama burada kumaş olduğundan terletmeyecek tek seçenek H2002BG. Yine de ben bu fiyata önermiyorum.
Onun yerine Havit'in premium kategorisindeki şu ürünü ''combatry'' kodu ile ₺2500 alabiliyorsunuz. Tasarımı Corsair Void benziyor. Çirkin bence ama teknik anlamda bu fiyata iyi olabilir.
Havit Kraken Supernova-1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı | 7.1 Surround Ses | Mikrofonlu | 2.4GHz + Type-C + AUX Bağlantı
www.havitstore.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında ise fiyatı bu kadar çıkmayayım diyorsan şu ürün alınabilir.
Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Normalde H2002BG ₺1700 falan satılsa öneriridim. Kumaş daha konforlu oluyor. Yukarıdaki iki seçeneğin de ses anlamında seni üzeceğini sanmıyorum. Sadece mikrofon kısmında emin değilim. Ben mikrofon kullanıyorum. Ses kalitesi kötü değildir, ama alıcısı hem ses verip hem mikrofonu cızırdı olmadan gönderebiliyor mu emin değilim.
Ayrıca omurgası iyi olduğunu düşündüğüm iki kulaklık daha var. Ama onları önermeyeceğim, kulak pedleri deri ve açıkcası bu ürün varken bence gerek yok.