Modartın vade farksız 9 ay 5070 sistemi alınır mı

https://www.hepsiburada.com/pckolik-modart-g2-amd-ryzen-5-7500x3d-32gb-ddr5-ram-1tb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-5070-12gb-oem-paket-p-HBCV0000BJAZWC?ftid=u81h79m7qb5b673c&magaza=PcKolik&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:linkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate sistem mi daha iyi yoksa PC hocasının 9070 XT li sistemimi daha iyi karar veremedim neredeyse aynı fiyattalar 3,5 bin fark olmus olabilir ikiside vade farksız 9 taksitli diye biliyorum birde dusunduğüm 9060 XT li bir sistem var karar veremedim
9070xt daha iyi de karar sana kalıyor amd tercih eder misin etmez misin

9070xt daha iyi de karar sana kalıyor amd tercih eder misin etmez misin
Biri 70 öteki 77 bin 9070 XT li sistemlerin ama segotep li cogu ve forumda segotep psularım F tier olduğunu gordum eğer en az 6 ay taksitli vade farksız sistem bulursan. 9070 XT li f/p tercih ederim bu fiyata daha kaliteli şeyler alınabilir gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070li sistemin tek olayı 32gb ram olması. 1st player diye kasa psu falan var. kötü
Öneriniz varmıdır vade farksız en az 6 9 olsa Cok iyi olurdu da

5070li sistemin tek olayı 32gb ram olması. 1st player diye kasa psu falan var. kötü
3 de olurda taksit olayı ödeme acısından daha rahat oluyor ondan 6 yada 9 dedim

Biri 70 öteki 77 bin 9070 XT li sistemlerin ama segotep li cogu ve forumda segotep psularım F tier olduğunu gordum eğer en az 6 ay taksitli vade farksız sistem bulursan. 9070 XT li f/p tercih ederim bu fiyata daha kaliteli şeyler alınabilir gibi

Öneriniz varmıdır vade farksız en az 6 9 olsa Cok iyi olurdu da

3 de olurda taksit olayı ödeme acısından daha rahat oluyor ondan 6 yada 9 dedim
6-9 taksitli sistem çok fazla yok piyasada ama tek tek amazondan alsanız da olabilir. Mesela 9070XT cashback ile 30K’ya geliyor Gigabyte. Ortalama 75K bandına parça kalitesi iyimsi bi sistem dizilebilir. Ki 9 taksit yapacaksanız 75K-80K arası farka takılmayın uzun vadede kârlı olacaksınız

6-9 taksitli sistem çok fazla yok piyasada ama tek tek amazondan alsanız da olabilir. Mesela 9070XT cashback ile 30K’ya geliyor Gigabyte. Ortalama 75K bandına parça kalitesi iyimsi bi sistem dizilebilir. Ki 9 taksit yapacaksanız 75K-80K arası farka takılmayın uzun vadede kârlı olacaksınız
Bilemedim şimdi 9060 XT mi 9070 XT mi diye ucuza kapatmaya çalışıyorum

2K’da darboğaz olsa bile hissedilir seviyede olmaz. Ama alınabiliyorsa 9700X vs bakmak lazım
Fps oyunlarında 1080 p yapıp fps e abanırsak darboğaz yaşanmazmı hikaye oyunlarında sıkıntı çıkmaz da FPS oyunlarında darboğaz yaşanmazmı

2K’da darboğaz olsa bile hissedilir seviyede olmaz. Ama alınabiliyorsa 9700X vs bakmak lazım
9070 XT hangi markanın olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,710
Üyeler
187,384
Son üye
Furkan.drll
Geri