🔥İndirim DJI Mini 3 RC-N1 Kumandalı Drone 17.499TL AMAZON SATICILI

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,384
kumandalı olması çok iyi
satıcısı amazon. 30gün iade hakkınız da var mis.
düşünen varsa en azından dener.
ben dji neo almış. ben neo bile beğendiysem bu hayli kullanıcısını memnun eder.

hocam bunlara ehliyet lazım mı :D bunlarla sadece oynayıp takılmak için almak sarar mı ?
249gr ve altına ehliyet lazım değil. belli toplu alanlarda vbb bölgelerde de uçurması yasak diye biliyorum

249gr ve altına ehliyet lazım değil. belli toplu alanlarda vbb bölgelerde de uçurması yasak diye biliyorum
saçma dicemde bu dronlarla neler yapıyor neler insan oğlu katı kurallar şart bence

Bunlara bi hesap bağlanıyormuş, 2. el alırken yada satarken mutlaka çıkış yapmak gerekiyormuş yoksa 2. sahibi kullanamıyormuş. Amazon Depo'dan falan almayın kilitli ürün gelebilir yani.

Bunlara bi hesap bağlanıyormuş, 2. el alırken yada satarken mutlaka çıkış yapmak gerekiyormuş yoksa 2. sahibi kullanamıyormuş. Amazon Depo'dan falan almayın kilitli ürün gelebilir yani.
dji neo depodan 6k aldım banka kampanyası ile 5.5 falan geldi. ben bi sıkıntı yaşamadım. üründe cizik dahi yoktu.
dji dron ile oynamak çok eglenceli valla.

dji neo depodan 6k aldım banka kampanyası ile 5.5 falan geldi. ben bi sıkıntı yaşamadım. üründe cizik dahi yoktu.
dji dron ile oynamak çok eglenceli valla.
Sen diyince videosunu izledim çok güzelmiş. Eskiden a101'in sattığı Piranha F45 oyuncak dronum ile oynardım o bile zevkliydi bu bambaşkadır.

Sen diyince videosunu izledim çok güzelmiş. Eskiden a101'in sattığı Piranha F45 oyuncak dronum ile oynardım o bile zevkliydi bu bambaşkadır.

dron üzerinde bi tuş var belli modlar var elle konuyor, elden uçuyor falan 4k video çekiyor görüntüsü android telefonumdan çok iyi. şarj olarak 12-13dk gidiyor keşke 20dk falan olsaymış şarj hariç memnunum birde üstte sensör olsa veya gece uçuşu falanda
tabii bu para çok şey istiyor olabilirim :D

Sikinti degil fatura ile birlikte dji la iletişime geçerseniz hesap siliniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada almak isteyen bu hobiye yeni baslayacak olanlar icin cok iyi fiyat

Yakın fiyatlara flip varken bence alınmaz. arada ciddi teknoloji ve kamera farkları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,422
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri