Öneri Counter strike 2 için monitör önerisi

320hz olan modeli alsam bile 240-280 hz’de kullanıcam yüksek ihtimal yani 320hz’de kullanacağımı sanmıyorum sistemim rx 7700xt 12gb ekran kartı ryzen 5 7500f işlemci 16gb 6000mhz ram
Ekran kartı hariç sistemimiz aynı, benim kart sizinkinden 2 kat falan kötü muhtemelen. Sadece CS2 ve Rocket League oynarken 320Hz kullanabiliyorum.

csde bazenleri sanki fpsin 220-230lara düştüğü oluyor ya
Haritaya göre değişiyor hocam bende, Ancient falan rezalet ama Mirage ve D2 genelde +250 veriyor. Ekran kartı kullanımı 90 üzeri sürekli, daha iyi bir model olsa az daha fps artar diye düşünüyorum.

Haritaya göre değişiyor hocam bende, Ancient falan rezalet ama Mirage ve D2 genelde +250 veriyor. Ekran kartı kullanımı 90 üzeri sürekli, daha iyi bir model olsa az daha fps artar diye düşünüyorum.
cs daha çok işlemci ağırlıklı bi oyun ama go dan sonra ekran kartı kullanımı arttı galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
alienware ben onu almak istediğim vakit yeni gelmişti fiyatı 16kydı almamıstım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende xg2431 var sıfır ghosting sertifikalı +hoparlörü var film dizi youtube sarıyor pişman etmedi

bide nortbayou f80 alıyorsun rahatına bakıyorsun movement arttımı rank rahat yükselir

pardon benim dedigim 2425hf ymiş oda 25k olmuş zaten 500 hz fast ips 🤣

alienware ben onu almak istediğim vakit yeni gelmişti fiyatı 16kydı almamıstım

bende xg2431 var sıfır ghosting sertifikalı +hoparlörü var film dizi youtube sarıyor pişman etmedi

bide nortbayou f80 alıyorsun rahatına bakıyorsun movement arttımı rank rahat yükselir

pardon benim dedigim 2425hf ymiş oda 25k olmuş zaten 500 hz fast ips 🤣
sizdeki viewsonice baktım ama çoğu yerde stoğu yok trendyolda var sanki ama 16-17 bin ₺ fiyat yazmışlar pahalı geldi

zaten gereksiz pahalı ben 9k ya almıştım aldığım vakit bu kadar çok muadili yoktu ama pişman etmedi

Geri