Yardım Scyrox xpunk 63 vs wraith w75 v2

Reaksiyon skoru
32
Mouse scyrox v8 kullaniyorum klavye olarak ikisi arasindan hangisini tercih etmeliyim?

Ben Wraith tercih ederdim. Bence klavyede Fonksiyon (F1-F12) tuşları olmalı.

Evet aynen oyle bu klavyede karar kildim yarina kadar siparis gececem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F1 f2 f3... Tuslari win tusuna basili tutunca oluyor zaten sanirsam
evet öyle oluyor bence f tuşları çok gereksiz aktif olarak hiçbir oyunda kullanmıyorum o yüzden benim için dert olmadı ama sürekli kullanman gerekiyorsa 75lik tercih edilebilir tabi

evet öyle oluyor bence f tuşları çok gereksiz aktif olarak hiçbir oyunda kullanmıyorum o yüzden benim için dert olmadı ama sürekli kullanman gerekiyorsa 75lik tercih edilebilir tabi
Olsa bencede iyi olurdu ama dedigin gibi oyunlarda hatta gundelikte bile cok kullanilmiyor. Gundelik icin yedek klavyemde oldugu icin cok sorun etmedim. Bu arada apex prodan gececem bu klavyeye

Olsa bencede iyi olurdu ama dedigin gibi oyunlarda hatta gundelikte bile cok kullanilmiyor. Gundelik icin yedek klavyemde oldugu icin cok sorun etmedim. Bu arada apex prodan gececem bu klavyeye
aradaki farkı çok hissedersin alüminyum kasalı klavyeler farklı hissettiriyor

aradaki farkı çok hissedersin alüminyum kasalı klavyeler farklı hissettiriyor
Engellemisler dedigin olayi tek tek iptal edilmiyor😂

Kampanyali urun eklemisim diye oyle olmus. Hallettim simdi ve 6 ay taksitle almis oldum. Tesekkur ederim. Bir de sey sorcam bilek destegi kullanmak sart degil dimi? On kismi biraz yuksek duruyor

Son düzenleme:

Kampanyali urun eklemisim diye oyle olmus. Hallettim simdi ve 6 ay taksitle almis oldum. Tesekkur ederim. Bir de sey sorcam bilek destegi kullanmak sart degil dimi? On kismi biraz yuksek duruyor
ben kullanmıyorum tercih meselesi biraz

Mouse scyrox v8 kullaniyorum klavye olarak ikisi arasindan hangisini tercih etmeliyim?
Hocam bende V8 kullanıyorum mouse olarak. Yanına bundan alıcam bi tane. Size de öneririm.

Hocam bende V8 kullanıyorum mouse olarak. Yanına bundan alıcam bi tane. Size de öneririm.

Onerin icin tesekkurler scyrox daha cok hosuma gitti ama v8 +w75 v2 kombinasyonunu kuzenime yaptik 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri