🔥İndirim Redragon K617 Rgb Fizz Şeffaf Siyah/Beyaz Mekanik %60 Türkçe Klavye 1099(1044) ₺

fiyat dahada düştü, aradaki farkı kupon olarak alabilirim değilmi arkadaşlar?

ok tuşları yok demiştim ama fn+wasd şeklinde oluyormuş

hala indirimde

Şeffaf kör eder adamı çok çirkin duruyor. Onun dışında hotswap klavye arayanlar için güzel fiyat. Evde beyaz keycaps olan modeli var laptop ile kullanıyorum.

Reis bende düşünüyorum klavyenin switchleri ne ve hotswap mı biliyor musun
Ben denemek için şeffaf olmayan modelini aldım. Red switch klavyelere göre sesli. Kasası ve tuşları hiç de iyi değil. Garip sesler çıkarıyor. Ayrıca ben manyetik klavye kullanıyorum. Onda RT ayarı da açık, tuşları daha hızlı algıladığından mesaj yazması daha rahat. Bu klavyede çoğu zaman hızlı yazarken boşluk tuşunu geç algılıyor. Ek olarak ben global fare tuş düzenine alışmışım. Bunda virgül farklı yere denk geliyor ve büyük enter ilk defa konforsuz hissettiriyor diyebilirim.

Özellikle inceleme vb. videolardaki sesler kullanılan kaliteli mikrofondan dolayı daha iyi gözüküyor. Yine de bütçe çok artmıyorsa bu fiyatlara ya bu ya da benzeri olan Havit'in şu klavyesi alınabilir. Şeffaf versiyonu yok galiba ama fiyat olarak Redragon'dan iyi. Redragon fiyatları yerelde bir tık şişirilmiş durumda. Valorant oynayan gençler bir ara ekmek su gibi alıyordu. Global'de $20 burada $35 satıyorlar.

Havitin mavi switch ucuz klavyelerinden birini almıştım switchleri 3 ayda patlamıştı oda bu fiyatlardaydı o yüzden düşünmüyorum
O halde bütçeyi artırıp manyetik switch klavye almanı öneririm. Bozulma ihtimalleri daha düşük ve ömürleri uzun.

Geri