DonYılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,359
Fiyat beşbeles tartışmaya kapalı.
Alım adimlarina geçelim.
Önce bu siteye git
www.allkeyshop.com
Buradan scroll ile aşağı gel enebaya yönlendiren linke tıkla aktarılan siteye oyunu sepete ekle
Ardından indirim kod kısmına AKS13 yaz
www.eneba.com
Bu linki sepete ekle diğer eklediğin oyunu sil
Satın alımda bu key Türkiye'de kullanılamaz uyarısı verecektir, kabul edip devam edin (Ben sorun yaşamadım ama yaşarsanız keyi iade edemezsiniz, risk size ait).
Sonra VPN indirin Arjantin VPN ile keyi Microsoft Store yada Xbox uygulaması üzerinden etkinleştirebilirsiniz.
Taktik Başka siteden alınmıştır alan kişilerin kütüphaneye ekledigine dair kanıtlı fotoları var.
www.technopat.net
Alım adimlarina geçelim.
Önce bu siteye git
Buy Intravenous 2 CD Key Compare Prices
Buy Intravenous 2 CD KEY Compare Prices. Activate the CD Key on your Steam client to download Intravenous 2. Save money and find the best deal.
Ardından indirim kod kısmına AKS13 yaz
Buy Palworld Xbox key! Cheap price
Cheap Palworld Xbox key. Visit Eneba and buy a digital Palworld game at the best price.
Satın alımda bu key Türkiye'de kullanılamaz uyarısı verecektir, kabul edip devam edin (Ben sorun yaşamadım ama yaşarsanız keyi iade edemezsiniz, risk size ait).
Sonra VPN indirin Arjantin VPN ile keyi Microsoft Store yada Xbox uygulaması üzerinden etkinleştirebilirsiniz.
Taktik Başka siteden alınmıştır alan kişilerin kütüphaneye ekledigine dair kanıtlı fotoları var.
Xbox: Microsoft Store: Palworld 60 TL
1) Bu linkteki oyunu yönlendirmeyle Eneba üzerinde açıp sepete ekleyin. 2) Sepette AKS13 kupon kodunu girin. 3) Bu linkten Palworld'ü sepete ekleyin. 4) Sepetten diğer oyunu kaldırın. 5) Satın alımda bu key Türkiye'de kullanılamaz uyarısı verecektir, kabul edip devam edin (Ben sorun yaşamadım...
Son düzenleme: