🔥İndirim Palworld 60TL Microsoft Kütüphane Eklemeli(Arkadaşın yoksa alma)

DonYılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,359
Fiyat beşbeles tartışmaya kapalı.
Alım adimlarina geçelim.

Önce bu siteye git
Buradan scroll ile aşağı gel enebaya yönlendiren linke tıkla aktarılan siteye oyunu sepete ekle
Ardından indirim kod kısmına AKS13 yaz
Bu linki sepete ekle diğer eklediğin oyunu sil
Satın alımda bu key Türkiye'de kullanılamaz uyarısı verecektir, kabul edip devam edin (Ben sorun yaşamadım ama yaşarsanız keyi iade edemezsiniz, risk size ait).
Sonra VPN indirin Arjantin VPN ile keyi Microsoft Store yada Xbox uygulaması üzerinden etkinleştirebilirsiniz.

Taktik Başka siteden alınmıştır alan kişilerin kütüphaneye ekledigine dair kanıtlı fotoları var.

Son düzenleme:
Bu sitede bi tek ben ödeme yapamıyorum heralde. İşlem reddedildi diye uyarı alıyorum. Kartta limit var yurtdışı alışverişide açık. Bi çözüm bulamadım.

Bu sitede bi tek ben ödeme yapamıyorum heralde. İşlem reddedildi diye uyarı alıyorum. Kartta limit var yurtdışı alışverişide açık. Bi çözüm bulamadım.
Farklı kartlarda dene
Ben mesela Bonus sanal Kart ile direk aldım
Nays, uption, Vodafone pay, Money pay vs de yapabilirsin sitede sorun yok

Ben solo bitirmiştim ilk çıktığında. Eğlenceliydi. Alın kenarda dursun çay parası.

Fiyat beşbeles tartışmaya kapalı.
Alım adimlarina geçelim.

Önce bu siteye git
Buradan scroll ile aşağı gel enebaya yönlendiren linke tıkla aktarılan siteye oyunu sepete ekle
Ardından indirim kod kısmına AKS13 yaz
Bu linki sepete ekle diğer eklediğin oyunu sil
Satın alımda bu key Türkiye'de kullanılamaz uyarısı verecektir, kabul edip devam edin (Ben sorun yaşamadım ama yaşarsanız keyi iade edemezsiniz, risk size ait).
Sonra VPN indirin Arjantin VPN ile keyi Microsoft Store yada Xbox uygulaması üzerinden etkinleştirebilirsiniz.

Taktik Başka siteden alınmıştır alan kişilerin kütüphaneye ekledigine dair kanıtlı fotoları var.
Satın alsım gelmesi e postaya mı gelecek nereye gelecek bu key

1000024033.webp
hesap açmadım orders falan yok

Farklı kartlarda dene
Ben mesela Bonus sanal Kart ile direk aldım
Nays, uption, Vodafone pay, Money pay vs de yapabilirsin sitede sorun yok
Ziraat dışında kartım yok. En hızlı bunlardan hangisini açabilirim? Nays denedim ama görüntülü konuşma felan gerekiyormuş uğraşamadım.

Hesap açman gerekiyor
Hesap açmak gerekmiyor. Oraya girdiğiniz mailden order detailse girin ordan manuel activation seçin türkiyede olmadığınızı ve xbox falan diye bişey var onu onayladım kod verdi. Daha vpn indirmedim az sonra indirip deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri