1 ay önce kampanyalı fiyatı 4000 tlydi bu modelinOlum bir ay önce 2500'dü millet almayın diyordu şimdi ne diyeceğimi şaşırdım almayın aga bu ne biçim fiyat
Hangi kampanyalardan geldi hocam bu chip-para bende gözükmüyorAyrıca akbankta kampanyalarla beraber 875tl chip para kazandım böylelikle ram'ın fiyatı 17.736 tl gelmiş oldu
1 ay önce nasıl 2500di?Olum bir ay önce 2500'dü millet almayın diyordu şimdi ne diyeceğimi şaşırdım almayın aga bu ne biçim fiyat
1 ay önce nasıl 2500di?1 ay önce kampanyalı fiyatı 4000 tlydi bu modelin
Başka markalarda 1.5 ay önce 3000 tl civarıydı
Jüzdan uygulamasini kontrol edinHangi kampanyalardan geldi hocam bu chip-para bende gözükmüyor
İyimidir ?SK hynix AAlıntıyı görüntüle
Kişiye özel sanırımJüzdan uygulamasini kontrol edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
piyasadaki en iyisi evetJüzdan uygulamasini kontrol edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyimidir ?
Kalkış başladı çoktan da uçak gibi mi gider uzay aracı gibimi bilememBen mecbur aldım. diğer tüm parçalar hazır bekliyor. işlemci anakart psu kasa 30k tuttusadece ram 18k. yapıcak bi şey yok yılbaşından sonra daha da uçucak. şimdiden uçmaya başladı hatta fiyatlar
Sırf bu yüzden sistemi ddr4 e kurdum. hatta 32gb ile değil 16 ile kuruyorum. Eğer düşerse 32 ye çıkartırım.Aslında Sapphire ceosumuydu neydi geçen 2027'ye sarkmaz dedi kriz 2026'nın ilk 6 ayından sonra biter demişti ama durum garip gerçekten.