🔥İndirim Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

keşke ramleri de ekran kartı gibi farklı nesillerden takabilsek. teknolojik atık da baya azalırdı oluru yok muymuş bunun ya. en azından ddr4ü takayım
combo anakartlar var intel soketlerde asrock yeni bir tane çıkartıyor ama endüstri odaklı diyorlar oyun piyasasına ne kadar girer bilemiyorum
ZTT nin videosu
videocardz makale

Dostum dikaktli okursan zaten olayın global çapta olduğundan bahsediyorum, hangi ram üreticisi 3. dünya ülkesinde fiyat manipülasyonu yapmaya kalkar?
Madem ai şirketleri stok kalmayana kadar alıyor bu ramleri, enayi mi bu firmalar da üretimi arttırmak yerine gidip kullanıcııya pahalı ram satıyor?
bence izlemelisin bilgi açısından çünkü aşırı yanlış düşüyorsun... Yıllardır Ram /Nand üreten firmalar tekel gibi azdı. Bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Güzel bir istatislik çıkarmış videoda. Dünya'da Ram'i yöneten 3 firma olursa durum böyle olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

combo anakartlar var intel soketlerde asrock yeni bir tane çıkartıyor ama endüstri odaklı diyorlar oyun piyasasına ne kadar girer bilemiyorum
ZTT nin videosu
videocardz makale
Bu yeni değil ddr2 ve dd3 'de de aynısını yaptı Asrock tutmuyor bu yöntem.

Sitede dün de son 2 stok diyordu , şimdi de. Hiç kimse almamış mı yoksa insan psikolojisine mi oynuyor? Ihtiyacım var ama böyle de olunca alasım gelmiyor.

Geri