ATK Neptune N9 alınır mı?

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Merhaba arkadaşlar ATK yeni kulaklığı ATK Neptune N9 u yaklaşık iki hafta önce duyurdu. Şuanda wraith üzerinden 2.999TL ile satışda. Bence kablolu hyperx cloud 3 var ve kablosuz beyaz bir kulaklık arıyorum. Ürünün fiyatı ve kağıt üstünde ki değerleri fiyatına göre oldukça iyi ve yeterli gözüküyor ancak henüz bir inceleme videosu göremedim. Sizce alınır mı? önerebileceğin rakipleri var mı?

Bende tam yıl başında zamlanmadan kulaklık arıyordum ve tek fiyatı uçmayan razer barracuda x gördüm direk aldım sonra bu kulaklığın varlığından aslında ilk başta atk mercury alacaktım fakat özellikle bataryanın küçüklüğü kararımı değiştirdi şimdi neptune mı daha iyi onu düşünüyorum sürücülerin 53mm olması 10ms düşük gecikme ve 130saat batarya beni baya cezbetti acaba iptal etmeli miyim

Bende tam yıl başında zamlanmadan kulaklık arıyordum ve tek fiyatı uçmayan razer barracuda x gördüm direk aldım sonra bu kulaklığın varlığından aslında ilk başta atk mercury alacaktım fakat özellikle bataryanın küçüklüğü kararımı değiştirdi şimdi neptune mı daha iyi onu düşünüyorum sürücülerin 53mm olması 10ms düşük gecikme ve 130saat batarya beni baya cezbetti acaba iptal etmeli miyim

Barracuda var bende de. 50 saat diyor sitesinde. Yoğun kullanmadığım için ay da 1 falan şarj ederim herhalde. 50 saatte böyleyse bu kulaklığın verdiği 130 saat hiç şarj etmeye gerek kalmaz. :D Gerçek verilerse, verimliyse performansı alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri