🔥İndirim 90cm yılbaşı ağacı+süsler+kar spreyi 389₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu başlıklar turnusol oldu. Gelip saçma sapan nefret kusanı engelliyorum. İsteyen noel kutlar, isteyen yeni yıl kutlat isteyen sadece süsünü ve ışığını sever. İstemeyen de kutlamaz. Olay basit. Ama gelip şurada tahammülsüzlük ile yorum yapanlar garip bir tayfa.

Ulan ne kadar komiksiniz. Kutluyosanız kutlayın da saçma sapan örneklerle fikrinizin doğru olduğunu savunup kendinizi kandırmayın. Noel kutlamıyoz diye telefon da mı kullanmayalım. Zeka seviyeniz kopartıyo.
Yazdığımı idrak edip cevaplasaydın be keşke asıl zeka seviyesi kopartan sensin be

Bu başlıklar turnusol oldu. Gelip saçma sapan nefret kusanı engelliyorum. İsteyen noel kutlar, isteyen yeni yıl kutlat isteyen sadece süsünü ve ışığını sever. İstemeyen de kutlamaz. Olay basit. Ama gelip şurada tahammülsüzlük ile yorum yapanlar garip bir tayfa.
Hocam haklısınız zaten ben de aynı şeyi söylemeye çalıştım. Herkesin kendi fikri isteyen kutlar isteyen kutlamaz tercih meselesi. Benim demek istediğim nokta, kutlamayan insanlara yöneltilen "o zaman telefonda kullanma vs." gibisinden saçma sapan cümleler. Saçma bulduğum nokta da bu zaten.

Bırak da bari keyfi şeylerde asimile olmayalım knk.
Daha kendi kültürüne adapte olamadan nuel ağacı alıcam diyen bir kitle var.Git önce bi babannenin Regaip kandilini kutla müslümansan
sen zaten asimile olarak müslüman olmadın mı zamanında atalarımız ezelden beri mi müslüman

Hocam haklısınız zaten ben de aynı şeyi söylemeye çalıştım. Herkesin kendi fikri isteyen kutlar isteyen kutlamaz tercih meselesi. Benim demek istediğim nokta, kutlamayan insanlara yöneltilen "o zaman telefonda kullanma vs." gibisinden saçma sapan cümleler. Saçma bulduğum nokta da bu zaten.
Kutlamayan insana telefon kullanma vb. demedim dostum adama cevap verdim o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu zihniyetteki insanlardan söz ettim sadece anlama kabiliyetiniz yok mu?

Ula olm nasil insanlarsiniz isteyen istediğini yapar siz buna karişma hakkini nerden buluyorsunuz yok ecnebiymiş cartmiş curtmuş. En ufak bir mevzuda birbirinizden ayrişmaya birinin karşisinda durmaya o kadar isteklisiniz ki. Birakinda insanlar nasil mutlu oluyorlarsa oyle davransiz.

Sinir uçlarına dokundu yazmadan gecemedim affola.
Belki ben ecnebiyim, noel kutluyorum.
Belki lösemili çocuklarla çalışıyorum 2 kuruş mutlulukları için alacağım.
SANANE, SİZENE olm. Siz gidin ve kendi çocuklarinizin yilbaşini kutlamayin. Güya hoşgörü dini bizimkisi, laflara bak. Cehaletinizde boğulun. Yazık Türk gençliğine ve geleceğimize vallahi.

olm sizin batıyla alıp veremdiğniz ne la, ayağındaki ayakkabıdan internete şu forumun yazılım kodlarına kadar her şey batı icadı, yiyor mu bunları kullanmamak ayrıca 2025 den 2026 giriliyor çinden dubai ye hatta suudi arabistan a oradan peru ya kadar herkes kutluyor, güzel olan herşeye niye karşısınz olm siz nasıl bir evde büyüdünüz lan, nasıl bir geri kafalı örümcek siniz la siz. olm biraz mutlu olmayı birşeylerden nefret etmemeyi öğrenin. kininizde boğulup gideceksiniz selefiler sizi
Ecnebilerin çocukları için yaptığı şeyi biz yapıyoruz diye ağlıyorsun ya sen de ecnebilerin icat ettiği telefonla internetle, twitter da millete ahkam kesiyorsun. Bırak şu gavur icadı klavyeyi de taş devrine dönüp mağarada dua et bakalım özentilik yapmıyorsun öyle mi? 😂😂 çocuklar ağaç süsleyip eğleniyor senin gibi koca adamlar klavyede ağlıyor asıl komedi sensin ağla ağla gözyaşınla yılbaşı hindisi marine et bari
Ulen tirrik bunu derken batının veya ecnebinin icat ettiği internet, telefon, teknoloji ile bikbiklemeyi biliyon, araçlarına biniyon ama tamamını bırakmadan bikbiklersen karakter sorunu gözlemlenir. İşime gelene ses etmeyim, gelmeyene özentilik diyimle olmaz bu iş karakterli bir duruş göstermek karakter yoksunluğu gözlemletmemek lazım diye düşünüyorum.
1000050166.webp

Birader siz beyninize mi oturuyosunuz anlatsanıza bi.
Benim batıyla alıp veremediğim yok. Kendi kültüründen utanan batı özentilerine laf söyledim. Üzerine alınan alındı. Ayrıca ne kadar saçma bi fikir @# teknolojiyle kültürün ne alakası var😂

Alıntıyı görüntüle
Birader siz beyninize mi oturuyosunuz anlatsanıza bi.
Benim batıyla alıp veremediğim yok. Kendi kültüründen utanan batı özentilerine laf söyledim. Üzerine alınan alındı. Ayrıca ne kadar saçma bi fikir @# teknolojiyle kültürün ne alakası var😂
Sayın cühela kültür dediğin şey inanç, örf, adet, yaşayış ve davranışdır. Teknoloji ile kültürün alakası olmaz olur mu birbirinin şekillendirirler direk. Keşke fındık kadar olsada üstüne otursan be.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri