BU SİSTEM KAÇ TL EDER SATIN ALACAĞIM ÇOK YAKIN BİR TANIDIĞIMDAN

peki bu sistem nasıldır oyunlarda falan aktif olarak legion 5 r7 5800h 3060 130w kullanıcısıyım monitörüm de var 2 ekran kullanıyorum ama kasaya geçince laptobu kaldırıcam sadece kasa olacak o yüzden 1 ekrana düşecek mantıklı mı sizce

peki bu sistem nasıldır oyunlarda falan aktif olarak legion 5 r7 5800h 3060 130w kullanıcısıyım monitörüm de var 2 ekran kullanıyorum ama kasaya geçince laptobu kaldırıcam sadece kasa olacak o yüzden 1 ekrana düşecek mantıklı mı sizce
laptop gereksiz olacaksa laptobu sat 5. nesil ekran kartı al bence

yok kanka çok fazla seyahat ediyorum bunu götürüp oyun oynuyorum genel olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemin kaldıracağı fp ekran kartı en güncellerden ne olur
rtx5060 kaldırır bence dlss filanla olmazsa rtx4060 takarsın ya da amd tarafı da düşünebilirsin pek hakim değilim

Kendi konumu hortlatıyorum, bilgisayarı aldım şimdi bana piyasasına bak bi fiyat söyle dedi kaç diyeyim sizce

burada 17 falan yazanlara bakma. kendilerinde olsa bu fiyatı teklif edenleri engellerler.

17-20k arası

Yok ben ödeme yapıcam fiyatına bak söyle dedi
anladım, ahdım telif ver diyince geric alacak zannettim. Bence bu parçalarla hazır ve tek tek piyasa fiyatına bak, sonra muadillerinin kaça satıldığına bak 2. elde ve sonra adilce teklif ver, tabii parçaları test etkontrol et, dosluk baka ticaret başka.

Letgo bakıyorum 30 diyen de var 17 diyen de var anlamadım millet soyguncu mu saf mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,295
Üyeler
186,868
Son üye
metinahmet111
Geri