Yardım Asus teknik servisi monitörde sorun yok diyor ama?

Mod arkadaşlar destek vs olmuyacak mı acaba burada destek veya yardım almak için etiket atıyorum daha hala dönüş yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

@jombo
@shankar1
@HuseyinBy01
@asko56
@Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri iade de yaparız diyor değişimde siz yeterki gönderin monitörü dedi ama teknik servis onay vermezse nasıl yapacaklar onu bilmiyorum
Müşteri hizmetleri kuralları söylüyor teknik servis sorunu yok diyor ise vermezler ki değişim kanka bide tam olarak videoda sorun ne biraz hızlı ilerlemiş yakalayamadim

Müşteri hizmetleri kuralları söylüyor teknik servis sorunu yok diyor ise vermezler ki değişim kanka bide tam olarak videoda sorun ne biraz hızlı ilerlemiş yakalayamadim
Ekran pır pır ediyor. Abi sorun Türkiye ya. Hukuk işlemediği için kimse takmıyor. Gerçekten asus bile olsa garantiye güvenmeyeceksin. Sırf şu meseleler yüzünden 2. El ekran alıcam. En azından arzası belli.

Ekranın sol kısmı sorunlu ama teknik servis sorun yok diyor 😀

Başka bir kabloyla başka bir pcye veya cihaza takıp denedin mi yine pırpırlanıyor mu? Belki harbiden mal sağlam diye testte sıkıntı çıkmamıştır.

Başka bir kabloyla başka bir pcye veya cihaza takıp denedin mi yine pırpırlanıyor mu? Belki harbiden mal sağlam diye testte sıkıntı çıkmamıştır.
lenovo r25-i30 var onda böyle bir problem yok aynı kabloyla denemedim ama zaten birisi 1080p diğeri 2k ama ondan öncede herhangi bir problem yoktu böyle pırpırlanma felan kablo veya ekran kartıyla alakalı olamaz zaten hocam hzle alakalı desek bu yine monitörün kusurlu yapar 3–6 saat uzun kullanımdan sonra böyle pırpırlanmaya başlıyor monitör açıkken kapanıyor geri açınca yine yapıyor

Kargo teslim edildi diyorlar bana hiçbirşey gelmedi üzerine kargo gönderi numarası yok 😀😀😀😀😀😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,168
Üyeler
187,003
Son üye
ccaglayan
Geri