Dostum anlamiyorsun galiba dediklerimi single core da ryzen 9700x önde diyorum altta bir arkadaş daha yazmış aynısını Oyun Testleri:Single Core,diyorumki üretkenlikte (örn:render almak, yazılım geliştirme)tokatlıyor multi core da geçiyor anlamak istemiyormusunuz herkes sizin gibi sadece oyun oynamıyor iş yapan insanlar var.
14600kf ni daha güçlü olduğundan emindim ama bir ihtimal sana inanmak istedim bakayım bi videolara diye açtım olm video da ap açık belli çoğu oyunda intel daha iyi bazı oyunlarda 5 10fps fark ile amd önde %70 80 oranla intel iyi, bence sus artık hocam.
bazen cahil insana laf anlatmamak gerektiğini bir ton laf anlattıktan sonra farkına varırız hocam, iş işten geçmiş olur ama deneyim, deneyimdir engelleyin arkadaşı geçin.
INTEL I5 14600KF - RTX 5070 TI - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Vatan'da sistem indirimleri başlamış. i5 14600KF + RTX 5070 Ti'li sistemin taban fiyatı 68 bin TL.
Ekstra özelleştirmelerle piyasaya göre çok uyguna alınabiliyor.
14600kf ni daha güçlü olduğundan emindim ama bir ihtimal sana inanmak istedim bakayım bi videolara diye açtım olm video da ap açık belli çoğu oyunda intel daha iyi bazı oyunlarda 5 10fps fark ile amd önde %70 80 oranla intel iyi, bence sus artık hocam.
Dostum anlamiyorsun galiba dediklerimi single core da ryzen 9700x önde diyorum altta bir arkadaş daha yazmış aynısını Oyun Testleri:Single Core,diyorumki üretkenlikte (örn:render almak, yazılım geliştirme)tokatlıyor multi core da geçiyor anlamak istemiyormusunuz herkes sizin gibi sadece oyun oynamıyor iş yapan insanlar var.
su alttakini umarım bana dememişsindir sana bir saattir oyun testlerinin single core performansi olduğunu,kendi attığım ekran görüntüsünde 9700x in 14600kf den single core da %10 daha iyi olduğunu,multi core da geri kaldığını anlatmaya çalışıyorum ama,sen ve o alttaki diğer arkadaş Türkçe anlamaktan acizsiniz ki bunu anlayamadınız
Oyunlarda tükettiği wattlar aynı sayılır. Cpu based oyunlarda amdlere göre bayağı geride kalıyor. Ama hikayeli oyunlarda ya ortalama %5 önde ya %5 arkada. 1080p iken %5 civarı arkaya düşüyor 1440pde %5 civarı öne geçiyor 4kda fark yok. Çok fazla test videosu izledim demin, durum böyle.
Genel olarak bakılırsa 70e babanızın oğlu vermez bu sistemi. Ölü soket diyorsunuz da am5ler diri soket mi? Am6lar kapıda, am5e bundan sonra işlemci gelmeme ihtimali yüksek. Gelenler de belli 7500x3d 9500f gibi üfürükten işlemciler geliyor.
su alttakini umarım bana demişsindir sana bir saattir oyun testlerinin single core performansi olduğunu,kendi attığım ekran görüntüsünde 9700x in 14600kf den single core da %10 daha iyi olduğunu,multi core da geri kaldığını anlatmaya çalışıyorum ama,sen ve o alttaki diğer arkadaş Türkçe anlamaktan acizsiniz ki bunu anlayamadınız