Öneri Ryzen 5 7500f İçin Soğutucu Önerisi

SERIAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197

Böyle bir şey buldum hocalarım, amacım ne kadar ucuza çözebiliyorsam çözmek bu işi. Bu üründe 1000 liraya geliyor. Bana mantıklı geldi tabi ne kadar iş görür bilemiyorum ama, sizin önerileriniz nedir? @Bünyamina Hocam sen anlarsın bu işten bi yardımcı olur musun?

Bağlantıdaki ürünleri öneririm. Yukarıdaki ürün fiyatına 6 ısı borulu alabiliyorsun. Isı borusu sıcaklığı aldığından ne kadar fazla o kadar iyi diyebilirim.

Uygun olur diyorsan ilk ürün, ileride işlemci değiştiririm diyorsan alttaki ürün.

Bağlantıdaki ürünleri öneririm. Yukarıdaki ürün fiyatına 6 ısı borulu alabiliyorsun. Isı borusu sıcaklığı aldığından ne kadar fazla o kadar iyi diyebilirim.

Uygun olur diyorsan ilk ürün, ileride işlemci değiştiririm diyorsan alttaki ürün.
Benim attığım üründe 6 bakır borulu hocam. Tekrar bi bakar mısınız?

x123 hiç önermem takmasıda çıkarması da lanet bir ürün

x123 hiç önermem takmasıda çıkarması da lanet bir ürün
x123'ü r5 5500'lü olan sistemimde kullanıyorum aktif olarak. Ekstra bir fan daha takarak kendimce daha iyi bir hale getirdiğimi düşünüyorum. Boşta sabit 30 derece oluyor.

x123'ü r5 5500'lü olan sistemimde kullanıyorum aktif olarak. Ekstra bir fan daha takarak kendimce daha iyi bir hale getirdiğimi düşünüyorum. Boşta sabit 30 derece oluyor.
işlevselliği konusunda bir sorun yok 5600le kullandım bende 55 derece geçmezdi ama takması çıkarması çok dert

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,730
Üyeler
188,152
Son üye
Aerionthemad
Geri