darktower
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 242
Yazın indirimlerden klavye almıştım. Bir konuya öneri atmak için bakarken klavyeyi indirimde gördüm. Siteleri rezalet olduğundan hangi ürün indirimde bilmiyorsunuz. İndirim için bir duyuruları falan yok. Neyse EasySMX D10 gamepadi de var. Onu da Hepsiburada üzerinden yine bu firmadan aldım ve sorun yaşamadım.
Hall Effect uygun fiyatlı gamepad arıyorsanız kaçırmayın.
Bazı gamepadlerde de indirim var.
Hepsine tek tek konu açmayacağım şu videoyu da bırakayım. Almak istediğiniz ürün varsa bakabilirsiniz. Veya uğraşıp konu da açabilirsiniz.
Hall Effect uygun fiyatlı gamepad arıyorsanız kaçırmayın.
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...
shop.connectgame.com.tr
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...
shop.connectgame.com.tr
shop.connectgame.com.tr
Bazı gamepadlerde de indirim var.
EasySMX
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.
shop.connectgame.com.tr
Hepsine tek tek konu açmayacağım şu videoyu da bırakayım. Almak istediğiniz ürün varsa bakabilirsiniz. Veya uğraşıp konu da açabilirsiniz.