🔥İndirim EasySMX X5 Kablosuz Hall Effect Gamepad ₺1000

darktower

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
242
Yazın indirimlerden klavye almıştım. Bir konuya öneri atmak için bakarken klavyeyi indirimde gördüm. Siteleri rezalet olduğundan hangi ürün indirimde bilmiyorsunuz. İndirim için bir duyuruları falan yok. Neyse EasySMX D10 gamepadi de var. Onu da Hepsiburada üzerinden yine bu firmadan aldım ve sorun yaşamadım.

Hall Effect uygun fiyatlı gamepad arıyorsanız kaçırmayın.

Bazı gamepadlerde de indirim var.

Hepsine tek tek konu açmayacağım şu videoyu da bırakayım. Almak istediğiniz ürün varsa bakabilirsiniz. Veya uğraşıp konu da açabilirsiniz.

Agalar bu kac hz bide alınırmi bayadir gamepad almak istiyorum

Agalar bu kac hz bide alınırmi bayadir gamepad almak istiyorum
Bunun 1000 Hz desteği yok. Farklı gamepadlerde de indirim var. Ama o fiyatlara çıkıyorsan GameSir daha mantıklı. GameSir yazılım desteği falan daha iyi ve yerelde daha iyi bir desteği var.

epic'ten aldığım hogwarts legacy'i oynamak için alınır mı ilk defa gamepad kullanıcam sıfır bilgi sahibiyim

epic'ten aldığım hogwarts legacy'i oynamak için alınır mı ilk defa gamepad kullanıcam sıfır bilgi sahibiyim
Evet hall effect içeriyor bu fiyata iyi diyebilirim. Site genel olarka pek güven vermiyor ve sorun yaşamış kullanıcılar var. Sitenin sahibi veya tanıdığıymış gibi olacak belki ama genelde insanlar olumsuz durum olunca internette bir şeyler yazıyorlar. Alışveriş yapıp sorun yaşamayanlar pek yorum yazmıyor.

Neyse yerelde EasySMX'in distribitütörleri bu firma. Daha önceden siteden klavye, yine kendi isimleriyle satış yaptıkları Hepsiburada üzerinden de D10 gamepad almıştım ve sorun yaşamadım.

Kart sahibi bu işlemi yapamaz diyor alırken

Geri