Çözüldü✓ Bilgisayar için Gamepad Tavsiyesi

Arka kısmında kaucuk var sanki bu iki modelde
Evet hocam, ikisinde de kauçuk var tutuş için iyi ama uzun vadede soyulma riski var. Örnek veriyorum bende Logitech M720 mouse var ve yanlarındaki kauçukları silgi gibi eriyor. Ha gamepad'dekilerin erimesi mouse gibi olur mu emin değilim, bu zamana kadar eriyor diye düşünüp tercih etmeyeni görmedim.

https://meyergaming.com/gamesir-cyclone-2-hall-effect-kablosuz-oyun-kolu en ucuz burda suan. İndirim kuponuyla yuzde 3 indirimde var ama 2hafta once falan 3000lerdeymis fiyati o biraz uzdu.
Bu site güvenilir mi ?
Bunla farkı ne?

Evet hocam, ikisinde de kauçuk var tutuş için iyi ama uzun vadede soyulma riski var. Örnek veriyorum bende Logitech M720 mouse var ve yanlarındaki kauçukları silgi gibi eriyor. Ha gamepad'dekilerin erimesi mouse gibi olur mu emin değilim, bu zamana kadar eriyor diye düşünüp tercih etmeyeni görmedim.
Xbox elite 2 kullandım da kaucuktan dolayi sattim 9.nesil almistim zamaninda. Kaucuk sevmiyorum. Bu durumda en iddaali cyclone 2 duruyor hala sanirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu site güvenilir mi ?
Bunla farkı ne?
"Türkiye'de GameSir ürünlerine ulaşmak isteyen kullanıcılar için en güvenli yol Gamesir Türkiye Distribütörü Resmi Satıcısı olan Meyer Gaming'dir."

Bu site guvenilir burdan mousepad ile mouse aldim ama servislik isim hic olmadigi icin o konuda yorumum yok.

Xbox elite 2 kullandım da kaucuktan dolayi sattim 9.nesil almistim zamaninda. Kaucuk sevmiyorum. Bu durumda en iddaali cyclone 2 duruyor hala sanirim.
Eğer bir ihtimali daha düşünürseniz daha iyi bir gamepad alıp grip tape ile kaplamak olabilir.

"Türkiye'de GameSir ürünlerine ulaşmak isteyen kullanıcılar için en güvenli yol Gamesir Türkiye Distribütörü Resmi Satıcısı olan Meyer Gaming'dir."

Bu site guvenilir burdan mousepad ile mouse aldim ama servislik isim hic olmadigi icin o konuda yorumum yok.
Peki senin verdigin ürün ile bu ürün arasındaki fsrk nedir, kablosuz sarj istasyonu mu sadece

Kutu standarttir ya bundanda cikar sarj istasyonu
Aldıktan sonra, görüşlerini paylaşır mısın rica etsem, ben de düşünüyorum.
Şu an MSI Gc300 var, ikinci bir kol daha alacağım

Butceyi biraz artirsam ne onerirsiniz?

Forza horizon, hikayeli oyunlar falan oynayacagim. Fps nisan oyunlari degil. Buna gore onerebileceginiz en iyi gamepad hangisi olur? Tum tuslarda hall efect tmr falan ozelligide olsun mesela xboxtaki gibi yumusak olmasin.
Bütçene göre şu ürünlere bakabilirsin ben sana pahalıdan ucuza doğru yazıyorum GameSir G7 Pro -> Flydigi Vader 4 Pro -> GameSir Cyclone 2 -> Easysmx D10 -> GameSir Super Nova

bunlardan herhangi biri seni üzmez

Bu site güvenilir mi ?
Bunla farkı ne?
İki site de güvenilir

Bütçene göre şu ürünlere bakabilirsin ben sana pahalıdan ucuza doğru yazıyorum GameSir G7 Pro -> Flydigi Vader 4 Pro -> GameSir Cyclone 2 -> Easysmx D10 -> GameSir Super Nova

bunlardan herhangi biri seni üzmez

İki site de güvenilir
Harika bir siralama! Tesekkurler

Kaucugun hic olmamasini tercih ederim. Tesekkur ederim
Premium bütün gamepadler kaymaz kauçuk kullanırlar uzun süredir kauçuklu gamepad kullanıyorum bir sorun görmedim ve yaşamadım

Geri