❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

Alıntıyı görüntüle

On numara sistem oldu mevcut piyasa da parası olan ekran kartını zotac yapabilir
5+3+3+0+2.5+8+28 ikinci el piyasaları bu şekilde bu fiyata sıfır taksitli sistem ihtiyacım olsa sanırım alırdım
Güç kaynağı yeterlimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde kampanyanin,32 araliktan once bitmemesi gerekiyordu. Acaba vatan magazalarda mi gecerli sadece o yuzden mi webde yazmiyor
Hocam ben sistemi aldımda 650 w yeterlimi sence

Bugun vatan pc ye gidip pesine 3 taksit olarak 32gb 5070 hiper212 ile 56k ya aldık,
Montajları kendi yapıp teslim edecekler..
Bankacı arkadas + 2 taksit yaparım dedi, olursa 5 taksite gelir..
Alan ve alacak olanlar gule gule kullansın..
Hocam vatan toplamiyor diye biliyorum sizinkini topladı mi

Acaba gidip konuşsam benim parçaları toplarlar mi
Magazadan alınca topluyorlar, internetten alınanları bilmiyorum.
Toplama yapmayın, kutularla alırım, ben toplarım, dememe ragmen kabul etmediler.
Magaza teslimatı olunca garantiyi magaza onaylıyacak.
Sorun olursa magaza ile muhatap olucam.
İnternetten alanlar direk servis ile..
Bana söylenen bu şekilde.
Daha onceleri magazaların teknik servisleri vardı, artık yokmuş. Onun için internetten alınanları toplayacaklarını sahsen zannetmiyorum..

Mağaza fiyatlarını öğrenebildiniz mi
Ankara söğütözü magazayi aradim magazada hala gecerli dedi biri. Gittim tabi, dün 81'e düşen oem bugun indirimli 101'e dustu bu indirim yapilmis hali dedim. Evet ama indirim oran dusmus demek ki diyor bir de. Hayir tam emin degilsen benim vaktimi calma. Neyse bugun sabah mail gelmis tüm vatanlara indirimleri bitiriyoruz oemde diye o sebeple bitmiş.

Dostlar konuda bahsi geçen üç aşağı beş yukarı özellikleri aynı olan ortalama 53k fiyat belirtilen sistemler yerine ryzen 5 7500f ,a620m anakart, cooler master 850w 80 plus gold psu, cooler master master box tg600 kasa, 32 gb ram, sapphire 9070xt nitro , 1tb ssd olarak 61500e satın aldım sizce fiyat farkına değmiş mi yoksa konudaki sistemler 53e falan daha mı mantıklıydı.

A serisi veya A serisinden bozma B serisi anakart almayın derim. B650 gaming plus bulursun uyguna araştırırsan güzel orta seviye bir kart. Bir de ekran kartını tam randıman kullanmak istiyorsan 2k tercih etmen lazım monitörde ve oyunlarda. O yüzden anakart sıcaklık ve veri yolları seni kısıtlamasın drop yeme diye dedim. Hayırlı olsun :)

Dostlar konuda bahsi geçen üç aşağı beş yukarı özellikleri aynı olan ortalama 53k fiyat belirtilen sistemler yerine ryzen 5 7500f ,a620m anakart, cooler master 850w 80 plus gold psu, cooler master master box tg600 kasa, 32 gb ram, sapphire 9070xt nitro , 1tb ssd olarak 61500e satın aldım sizce fiyat farkına değmiş mi yoksa konudaki sistemler 53e falan daha mı mantıklıydı.
En iyisini yapmışsın

A serisi veya A serisinden bozma B serisi anakart almayın derim. B650 gaming plus bulursun uyguna araştırırsan güzel orta seviye bir kart. Bir de ekran kartını tam randıman kullanmak istiyorsan 2k tercih etmen lazım monitörde ve oyunlarda. O yüzden anakart sıcaklık ve veri yolları seni kısıtlamasın drop yeme diye dedim. Hayırlı olsun :)
Bana cevap olarak mı yazdın, teşekkürler

En iyisini yapmışsın
içime bi şüphe düştü ortalama 7k ucuza benzer bir performans sunar mıydı diye

Bana cevap olarak mı yazdın, teşekkürler

içime bi şüphe düştü ortalama 7k ucuza benzer bir performans sunar mıydı diye
arada segment farkı var 9070xtnin rakibi 5070ti ve tepe model almışsın çok daha mantıklı olmuş ho

Geri