🔥İndirim Fanlı Sharge Icemag Powerbank 1499₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,706
Garip tasarımları var markanın.
Icemag normalde 2400₺;
Sitede 1499₺;

Icemag 2 normalde 2699₺;
Sitede 2099₺;

Sharge Shargeek normalde 4900₺;
Sitede 3849₺;

Sharge Shargeek 24000Mah normalde 6119₺;
Sitede 4759₺;

Sharge Retracktable Sarmalı Kablo normalde 2339₺;
Sitede 1819₺;

Diğer ürünler için;

ICEMAG 2'yi deneyeceğim bakalım. Aktif soğutması beklediğim gibiyse güzel olur. Elimdekini evdeki ürünleri şarj etmede kullanırım.

Tasarımları harika. 170 ve 140 ta da şöyle bomba bir indirim olsa sırf tasarımı için bile alınır :)

Birkaç kronik sorun buldum o yüzden vazgeçtim gibi. Whatsapp'tan iadeyi kabul ettiler direkt.
ICEMAG 2 için;
1. Bazı telefon kaplarıyla magsafe magneti çalışmıyormuş. Tak çıkar yapman gerekebiliyormuş şarj etmeye başlaması için. (ICEMAG 1 için de geçerli bu)

2. Fanı bazen çalışıyor, bazen çalışmıyormuş. Soğutmaya pek de katkısı yokmuş birkaç test edene göre. (ICEMAG 2'ye özel sorun) Sebebinin de yine telefon kabıyla alakalı olabileceği söyleniyor. Bu zaten direkt vazgeçmeme sebep oldu. Aktif fan bazen çalışmayacaksa ne anlamı var. Forumlarda çok "gimmick" diyen olmuş. İşe yaradığından değil, koymak için koymuşlar bu modele.

3. Şarj ettikten sonra fanı ve RGB ışığı kapanmayabiliyormuş. Bir süre daha açık kalma durumu varmış. (ICEMAG 2'ye özel)

4. RGB'si hiçbir türlü kapatılmıyor. (Bana özel bir sorun, keşke kapatılsaymış. ICEMAG 3 modelinde kapanıyormuş)

İlk başta dedim birkaç kişi yaşamıştır herhalde ama herkes yaşamış bunları. Çin menşeili de olunca garantide pek umursamamışlar insanları.

Tasarımları güzel ama model özelinde bir bakın kronik sorunu var mı, öyle alın. Neyse ki iptal edebildim :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,472
Üyeler
187,516
Son üye
Volkarizma
Geri