3060 ekran kartında crash yiyorum

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
129
ASUS DUAL OC RTX3060 kullanıyorum. Ve oyunlarda crash yiyorum. AI'a sorduğumda PSU'nun sorunlu olduğunu söyledi. MSI MAG A600DN kullanıyorum. Çok giriş seviyede olduğunu ve yükü kaldıramadığını söylüyor. Oyunları oynarken ekran donuyor (siyah ekran olmuyor) ve masaüstüne atıyor. 537.58 söyledi bana yaptım yine aynı crashı verdi. Şimdi DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurmaya gidiyorum. (591.59 sürücüsünü kuracağım) sizce çözümü nedir bunun ?

ASUS DUAL OC RTX3060 kullanıyorum. Ve oyunlarda crash yiyorum. AI'a sorduğumda PSU'nun sorunlu olduğunu söyledi. MSI MAG A600DN kullanıyorum. Çok giriş seviyede olduğunu ve yükü kaldıramadığını söylüyor. Oyunları oynarken ekran donuyor (siyah ekran olmuyor) ve masaüstüne atıyor. 537.58 söyledi bana yaptım yine aynı crashı verdi. Şimdi DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurmaya gidiyorum. (591.59 sürücüsünü kuracağım) sizce çözümü nedir bunun ?
Sorun ram de olabilir memtest64 testini indirip yapar mısın ?

Sorun ram de olabilir memtest64 testini indirip yapar mısın ?
Yapıp geliyorum hocam.
1767022045689.webp

burada bir şey değiştirecek miyim ? @jombo

stop on error'u tikleyin eğer hata çıkarsa test dursun ve arka planda bir şey çalışmasın.
Bu böyle devam edecek mi hocam 7 dakikadır yapıyor ekran gidip geldi ve böyle duruyor @jombo

Ekler

• 08EF865E-44E9-4614-A711-DB82EB5C21FE.webp
    08EF865E-44E9-4614-A711-DB82EB5C21FE.webp
    1.4 MB · Hit: 17
Bu böyle devam edecek mi hocam 7 dakikadır yapıyor ekran gidip geldi ve böyle duruyor @jombo
stops on erroru tiklemediysen böyle gider :D 10 dakikaya kadar yap eğer sorun bulmazsa ramler de sorun yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stops on erroru tiklemediysen böyle gider :D 10 dakikaya kadar yap eğer sorun bulmazsa ramler de sorun yoktur.
Psu kaç yıllıktı bu arada ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu kaç yıllıktı bu arada ?
15dk yaptım.
daha yeni 2 yıl olacak. Buarada ben tikledim aslında ona rağmen gitti. Yeniden başlatmama gerek var mı ?

15dk yaptım.
daha yeni 2 yıl olacak. Buarada ben tikledim aslında ona rağmen gitti.
OCCT indirip power testi yapman gerek bir de son olarak , bende şu an psu dan şüpheleniyorum. Genelde oyunlarda çökme sorunu ram yüzünden oluyor ama yükü kaldıramadığı için psu'dan dolayı da olabilir.

OCCT indirip power testi yapman gerek bir de son olarak , bende şu an psu dan şüpheleniyorum. Genelde oyunlarda çökme sorunu ram yüzünden oluyor ama yükü kaldıramadığı için psu'dan dolayı da olabilir.
Hocam DDU ile sürücüyü kaldırdım geri yükledim onu bir deneyim olmazsa onu yapayım.

Crash yemesiyle psuyla alakalı bir durum olduğınu sanmıyoeum ben.

1/ ya virüs bulaştı diske o yüzdem crash yiyo
2/ ekran kartında bi şeulwr yanlış.

Sorum psu da olsaydı çünkü, sistem kendi kendine yüke girdiğinde zınk diye kapanırdı. O zaman derdik %100 psu sorunlu diye ama bileşen bunlar 1 den fazla seçenek var %100 haksızsın demiyorum. İhtimaller var

Sorum psu da olsaydı çünkü, sistem kendi kendine yüke girdiğinde zınk diye kapanırdı. O zaman derdik %100 psu sorunlu diye ama bileşen bunlar 1 den fazla seçenek var %100 haksızsın demiyorum. İhtimaller var
Daha yeni formatladım sadece steam ve epicten oyun indiriyorum. Tarayıcıda da nvidia sürücüsü indirdim sadece.

Psudan dolayı crash olabiliyor ekran kartına tam güç veremediği zaman ya oyunu kapatır ya da direkt yeniden başlatır veya dediğin gibi kapanır.

Psudan dolayı crash olabiliyor ekran kartına tam güç veremediği zaman ya oyunu kapatır ya da direkt yeniden başlatır veya dediğin gibi kapanır.
Hocam cs oynarken ekran siyah oldu ve windowstaki USB bellek takma-çıkarma sesleri geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,344
Üyeler
187,031
Son üye
İsmet61
Geri