Nothing CMF Phone 1 - 10.499 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

NFC çok gerekli diyen arkadaşlar, Yılda 1 kere ihtiyacın olabilecek bir şey için bu kadar gerekli gibi konuşmaları bana mantıklı gelmiyor. Ödemeleri veya Akbil işlemlerini banka üzerinden yapılabiliyor. Ödeme için QR Kullanılabiliyor. NFC'ye ihtiyac olursa yılda bir kez eski telefondan veya ailedeki birindekini kullanırsın olur biter. Bu fiyatlara bence harika ürün.

NFC çok gerekli diyen arkadaşlar, Yılda 1 kere ihtiyacın olabilecek bir şey için bu kadar gerekli gibi konuşmaları bana mantıklı gelmiyor. Ödemeleri veya Akbil işlemlerini banka üzerinden yapılabiliyor. Ödeme için QR Kullanılabiliyor. NFC'ye ihtiyac olursa yılda bir kez eski telefondan veya ailedeki birindekini kullanırsın olur biter. Bu fiyatlara bence harika ürün.
NFC kritik bana kalırsa istanbulkart için bankacılık uygulamaları için onun haricinde nfc ile çalışan çok eşya var şahsen evdeki her şeyi nfcye bağlamıştım ışık açıp kapamayı dahi yılda bir değil yani

NFC kritik bana kalırsa istanbulkart için bankacılık uygulamaları için onun haricinde nfc ile çalışan çok eşya var şahsen evdeki her şeyi nfcye bağlamıştım ışık açıp kapamayı dahi yılda bir değil yani
ışık açma kapamayı nfc'ye bağlayıp napıyon yanına gidip telefonla mı okutuyorsun?

ışık açma kapamayı nfc'ye bağlayıp napıyon yanına gidip telefonla mı okutuyorsun?
yatağın yanında nfc sticker var ona okutup yataktan açıp kapayabiliyorum bilgisayar masamda da var aynısı

Tembellik. Hareket etmesi gerekirken insanlar minimum hareket için çaba harcıyorlar. Hayatı kolaylaştırmayla alakası yok bu işin. Sadece ani banka işinde lazım olur diye almamıştım telefonu yoksa diğer her iş nfc siz halledilir.

Tembellik. Hareket etmesi gerekirken insanlar minimum hareket için çaba harcıyorlar. Hayatı kolaylaştırmayla alakası yok bu işin. Sadece ani banka işinde lazım olur diye almamıştım telefonu yoksa diğer her iş nfc siz halledilir.
Siz amelelik seviyorsunuz açıkçası

Siz amelelik seviyorsunuz açıkçası
2 adım atmak amelelikse evet. Hareket etmeyi bırakmak için insanlar daha ne kılıflar üretecek bakalım. Akıllı ev diye diye bütün radyasyonu yatak odalarına kadar soktular ama kabul etmek lazım iyi pazarlıyorlar neyse konu çok uzayacak. Sağlıklı günler.

2 adım atmak amelelikse evet. Hareket etmeyi bırakmak için insanlar daha ne kılıflar üretecek bakalım. Akıllı ev diye diye bütün radyasyonu yatak odalarına kadar soktular ama kabul etmek lazım iyi pazarlıyorlar neyse konu çok uzayacak. Sağlıklı günler.
bu mantığa göre buharlı makinelerin keşfinden itibaren her şey tembellik, radyasyonu her zaman yiyorsun anne baban toksik çay içerek büyüdü yediğin domates rusyanın almadığı zehirli domates fıstıkların avrupanın almadığı zehirli fıstık seni zehirlemek için nfc stickere ihtiyaçları yok zaten zehirliyorlar iyi günler

nfc neden olmaz ki cihazın bana göre alınır yanı kalmadı bence

Hayatımda hiç nfc kullanmadım

babama telefon alacağım, redmi note 14 256gb düşünüyordum 11kya, 15kya kadar bütçemiz var. en f/p telefon bu mudur ?
Realme 12 plus tavsiye ederim 11500 dü değişmedi ise özelliklerine filan bi göz at istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatımda hiç nfc kullanmadım
Nfc nerde işe en önemlisi kimlik doğrulama işlemlerinde NFC gerekir,
Başka banka uygulanmasından ayarlayıp telefonu kredi kartı gibi temassız ödeme de kullanabilirsin yani NFC olsa iyi olur bir telefonda bu özellik değil standart olmalıdır artık yeni telefonlarda

Geri