GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,350
Dc de aktif olanları trolledim ama başka bir şey kalmadı neler yapıyorsunuz beyler hayat nasıl geçiyor
Valla az önce Gece modu diye bir şey keşfettim gözlerim dinlendi resmen çok iyi yani bir de stardew valley'de kadınlarla etkileşime giriyorum çünkü gerçek hayatta benden biraz korkuyorlar UDYR adlı oyun karakterine biraz fazla benzerliğimden dolayı bir de ağaçlar çiçek açmış kış mı gelecek sevgiler.Dc de aktif olanları trolledim ama başka bir şey kalmadı neler yapıyorsunuz beyler hayat nasıl geçiyor
Gece modunu koyandan Allah Razı Olsun Zaten hocam tip konusunda dert etme kafaya takma elinde olmayan bir şey için canını boşa sıkmaValla az önce Gece modu diye bir şey keşfettim gözlerim dinlendi resmen çok iyi yani bir de stardew'de kadınlarla etkileşime giriyorum çünkü gerçek hayatta benden biraz korkuyorlar UDYR adlı oyun karakterine biraz fazla benzerliğimden dolayı bir de ağaçlar çiçek açmış kış mı gelecek sevgiler.
Tipten değil ya yaşım 18 , 26 yaşında abimden büyük ve iriyim tip olarak ortalama bir erkeğim işteGece modunu koyandan Allah Razı Olsun Zaten hocam tip konusunda dert etme kafaya takma elinde olmayan bir şey için canını boşa sıkma
Bende yaş 19 şu sıralar vücutta b12 vs eksildi saçlar kaşlar döküldü onla uğraşıyom bi tuhaf duruyom şuan bendeTipten değil ya yaşım 18 , 26 yaşında abimden büyük ve iriyim tip olarak ortalama bir erkeğim işte![]()
O olay kötü ya bu kadar erken yaşta bizi sinir ve strese sokan kim varsa hepsinin cebine koyayım ben de demir ve b12 eksik fena kötü bir olay.Bende yaş 19 şu sıralar vücutta b12 vs eksildi saçlar kaşlar döküldü onla uğraşıyom bi tuhaf duruyom şuan bende
Evet yarına gidip baktırtıcam değerlere yüzündeki ifadeye kadar soldu valla stresinde etkisi var bayaO olay kötü ya bu kadar erken yaşta bizi sinir ve strese sokan kim varsa hepsinin cebine koyayım ben de demir ve b12 eksik fena kötü bir olay.
Npc katliamıgta girip npc avliyorum yada forza veya assetto da sarki esliginde gazliyorum bazenleri benim gibi yapan kisilerle denk gelip vakit olduruyorum
Kolay gelsin hocam bende şimdi hastaneden dönüyorum marmara tam bir rezillik doktoruyla sistemiyle 9 daki randevuyu 11:30 da aldılar birde laf yapıyorlarİş güç. Oraya koştur buraya koştur.
Dün komple kızların arasındaydım. Okul için kalem defter satılan yerde kalemlik camları montajlıyordum.
Komle gır gır dönüyordu dükkanda
Hep birlikte kalemleri boşaltıp yeni kutularına topluyorduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi de arabanın içini tertemiz yaptım elektrik süpürgesiyle mis gibi oldu