Siyah gül nerden bulurum satın alabilirim

siyah gül olmaz.
kırmızı gülde alma bence. Papatya tarzı birşeyler alabilirsin ilk başta. Notla açılmak kızın gözünde - olur, özgüvensiz gibi görünürsün. Şakayık çiçeği var bulması zor ve pahalı bir çiçek herkese verilmez böyle birşeyler olabilir

siyah gül olmaz.
kırmızı gülde alma bence. Papatya tarzı birşeyler alabilirsin ilk başta. Notla açılmak kızın gözünde - olur, özgüvensiz gibi görünürsün. Şakayık çiçeği var bulması zor ve pahalı bir çiçek herkese verilmez böyle birşeyler olabilir
Not olarak dediğimi yazayımı sizce

senin olay bundan olmus hocam ne hediyesi aliyorsunuz anlamadim 😃
1000030605.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rakibinizden iyi hediye almalisiniz diye dusunuyorum anlik olarak.

senin olay bundan olmus hocam ne hediyesi aliyorsunuz anlamadim 😃
Alıntıyı görüntüle

rakibinizden iyi hediye almalisiniz diye dusunuyorum anlik olarak.
Rakip yok hocam ortada öyle rakip olamazda zaten bana ama son zamanlarda hırsını ve tavrımı çok yansıttım kız konuşmalarında geri durmaya başladı biraz man kafalık ettik gibi

Ne yazabilirim

babuş papatya al ya. Daha tatlı daha samimi duruyor. Siyah gül gerçekten cenaze işi gibi biraz.

Yok hacıda her şey iyi giderken sonra knk kelimesi araya öyle bi mesafe koyduki hafiften bi patladık
Ya onu espirisine dedim zaten

Ayrica Knk olayini bilmiyorumda gayet normal degilmi sence daha sevgili falan degilsiniz Beyfendi mi desin veya Askim mi desin ne bekliyodunuz yani ??? isi ilerletmek size bagli

ayrica yasin kac bilmiyorum ama belli bir yasa kadar emin ol bos is yani benim yok ama kardeslerimden ve cevremden yola cikarsam cok bos is gibi duruyor hocam gercekten hosalandiginiz onunla bir gelecek kurabilirim belki diye dusuneceginiz biri onunuze ciktigi zaman onunla flort etmeye artik ne deniyorsa baslayin taniyin vs.... yani dedigim gibi yasini bilmedigimn icin bir sey diyemem ama 21 yasina kadar bence hic girme bu islere hayati yasa bi XD (Bende Hic deneyimlemedigim bir konuda gozleme dsayanarak tavsiye veriyorum ama hayirlisi :kekw: )

Ayrica Knk olayini bilmiyorumda gayet normal degilmi sence daha sevgili falan degilsiniz Beyfendi mi desin veya Askim mi desin ne bekliyodunuz yani ??? isi ilerletmek size bagli

ayrica yasin kac bilmiyorum ama belli bir yasa kadar emin ol bos is yani benim yok ama kardeslerimden ve cevremden yola cikarsam cok bos is gibi duruyor hocam gercekten hosalandiginiz onunla bir gelecek kurabilirim belki diye dusuneceginiz biri onunuze ciktigi zaman onunla flort etmeye artik ne deniyorsa baslayin taniyin vs.... yani dedigim gibi yasini bilmedigimn icin bir sey diyemem ama 21 yasina kadar bence hic girme bu islere hayati yasa bi XD (Bende Hic deneyimlemedigim bir konuda gozleme dsayanarak tavsiye veriyorum ama hayirlisi :kekw: )
Valla hocam öylesi bir samimiyet olmaz elbette direk doğrudan ama knk kelimesi biraz bi bariyer olarak yani duygular açıldı ama en sonda bi bariyer konuldu ve cidden ilerletebilirim diyebildiğim sevdiğim birisi ama bu neden böyle oldu bende anlamadım ama bir icabım varki oda kesinlikle tip saçlar kaşlar döküldü gözler torbalı leş gibi bir şekilde 3. defa fotoğraf gönderdim ve bu fotoğraftan sonrada bu bariyer sıklaştı insan ister istemez birazda tip statüsüne giriyor ondada bu var tahminimce ama işte arada zaman az ve bir kişi var benim kendimi toparlamam gerek

Hocam valla 19lu yaşlardayım ama bj geçmiş var kaybedemem onu bu yaşlarda ya ilerledik ya ilerlemedik biter daha bulunması zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,210
Üyeler
187,012
Son üye
Kadir25K
Geri