Wraith'ten aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmiyor.

istanbul içine diğer gün teslimat sağlanıyor salı sabahı aldım ve 14.00 a kadar aynı gün kargo başlığı adı altında aldım ben aldıktan sonra yukarıya 2 gün gecikebilir yazdılar bugün kargoya verilse bile yılbaşından önce alabiliyordum bugünde 3 -5 gün yazmışlar.
daha once alisveris yaptiniz mi bilmiyorum fakat wraith kargo cikisini ankaradan yapiyor

Gayet güzel mouse almışsın. A9 Plus çok iyi seçim. Sadece mağazanın iadeyle alakalı sorunları var o kadar. Onun dışında dert etme bence.

zaten sitede kayan yazı 3-5 iş günü olan bir süredir var kampanya zamanı öyle yapıyorlar siz dikkat etmemişsiniz, ürünü gönderirler merak etmeyin güvenilir firma

Kargolar yogun heralde bende başka yerden klavye aldım 2 gün oldu daha kargoya verilmedi yılbaşından sonraya kaldı hrlde bizim kargolar belki verilirse yarın gelir

Benim aldigim site bugun verdigi halde 2 sinde gelir yazıyor takip kodunda simdi baktım

hem yılbaşı olduğu için kargolar çalışmaz bu yüzden gecikme olur hem de kendileri birçok ürünü kampanyaya soktukları için yoğunluk vardır. adamların merkezi ankarada sanırım. istanbula 1 günde teslim yapmaları mümkün değil gibi. ben de geçen hafta bir ürün sipariş ettim. araya hafta sonu girdi şimdi de yılbaşı girdi. sipariş verdikten 1 hafta sonra anca gelir muhtemelen.

Bu a9 plus başka sitede başka mağazada yokmu sadece bu sitedeni satılıyor

daha once alisveris yaptiniz mi bilmiyorum fakat wraith kargo cikisini ankaradan yapiyor
Türkiye içinden istanbula gelen kargolar özellikle ankara civarlarından gelen kargoların diğer gün teslimatı oluyor bu 1.5 senedir bu şekilde. ve bunu her hafta birkaç internet alışverişi yapan biri olarak söylüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten sitede kayan yazı 3-5 iş günü olan bir süredir var kampanya zamanı öyle yapıyorlar siz dikkat etmemişsiniz, ürünü gönderirler merak etmeyin güvenilir firma
yazıyı saat 16 dan sonra yazdılar ben alırken hiçbir bilgilendirme yoktu önceki mesajlarımda bunu söyledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem yılbaşı olduğu için kargolar çalışmaz bu yüzden gecikme olur hem de kendileri birçok ürünü kampanyaya soktukları için yoğunluk vardır. adamların merkezi ankarada sanırım. istanbula 1 günde teslim yapmaları mümkün değil gibi. ben de geçen hafta bir ürün sipariş ettim. araya hafta sonu girdi şimdi de yılbaşı girdi. sipariş verdikten 1 hafta sonra anca gelir muhtemelen.
kargo teslimat süresinde değilde kargoya teslim süresinde bir sıkıntı var.

2 gündür kargoya verilmedi diye konu açıon benim temudan aldıgım ürün 32 gündür yolda :kekw: :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,730
Üyeler
186,937
Son üye
enesmsk
Geri